Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Postitusi: 527
Liitunud: 25 Mai 2004, 11:15
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Kas Goretex on täna piisavalt hea?

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

ranel kirjutas: 12 Veebr 2020, 20:33
Motomarket kirjutas: 12 Veebr 2020, 16:23

Held Atacama on OK komplekt, kui just sellist vaja on. Ja kui tunnete, et ikka on väga vaja, siis astuge enne Motomarketist läbi kui netiavarustest tellima hakkate ja huvitavat hinda otsite :bsmile:

@Motomarket Raputaks teile tuhka pähe, et kas kohe siis ei oska normaalseid hindasid teha, vaid neid peab ekstra küsimas käima? :wack: Ma saan aru, kui paarisaja eurone asi maksab 20 eur rohkem, aga vahed on sadades eurodes. Enam pole 2007.a, kui netist tellimine oli uus asi inimeste jaoks.
Palju meelsamini lähen poodi kohale(ka Tallinna kohapeale mujalt Eestist), proovin ja saan täpselt õige asja. Enne tellimist sai erinevad Eesti veebipoed ka läbi lapatud, aga no hinnad olid lihtsalt kosmos.

Motomarket
held2.PNG
Vs
Louises täpselt sama asi letikas oli 200 eur. Sooduskupongiga sai sealt veel alla. Reaalne hind tuli 160+postikulu. Tean, kuna ostsin täpselt sama toote ja enne käisin teilt veel hinda küsimas, et kas louise letihinnaga 200eur teilt osta saaks.

Või kui tõesti reaalselt asjadel katet pole selliste hindade jaoks, siis millest nii suured käärid tulevad?

Held Manero oli selleks ajaks ammu juba tootmisest maas. Isegi parema tahtmise juures poleks olnud võimalik meil teda Heldist enam saada. Kahjuks oli ta jäänud meie kodukale tavahinnaga rippuma, see oli tõesti meie viga. Louis müüs ilmselt oma laojääke lõpumüügi hinnaga. Sama teeme ka meie, kui meil see asi tõesti ka poes on. Held Manero polnud ja polnud võimalik ka tellida.

Held Atacama- sellega on hoopis teine lugu, täna tootmises olev mudel ja Heldi laos reaalselt olemas ning oleme valmis igasuguseid hinnavõrdlusi vastu võtma 8)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”