Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Mina olen üldiselt kahekesi matkamas ja meil on naisega kummalegi üks küljekas(need ei ole pungil täis 2x42l),mida saab siis hotelli minnes sisse kaasa võtta. Tagakohvris 46l või 52l on mingid üldkasutatavad asjad,vihmakad ja mingit tööriista teemat,võibolla midagi söödavat mis kodust kaasa võetud ,nagu ntks tükk leiba ja suitsuvorst. Tagakohvris on alati ruumi veni-õlle ja maitsvate asjade jaoks nende kõrvale. Kui on telkimise teema,siis on seal ka magamisasjad. Telk on tagakohvri peal. Mul veel reisil alati paagikott ka,seal fotokas,dokumendid ja veel sarnast pudipadi. Selle haaran rattast eemalduses kaasa,on mugav asju panna ja dokumendid on ka turvaliselt kaasas. kuskil soojemas kohas olles jäävad küljekad ja tagakohvri sisu ööbimiskohta ja kaasa tulevad saunalinad randa minekuks ja rannas või linnas olles saab sinna ka kiivrid panna.Kiivrite jaoks on mul ka trosslukk olemas ja vahel olen ka seda kasutanud,et kiivrid istmele sellega kinnitada.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.