Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas will111 »

urmas66, vahe on sees ka, kas sinna paberilipakale kirjutatakse 12e või 40e :) kohtuski vaieldakse selle üle, kas mingi nö. trahv on proportsionaalne või mitte, ja ei jõuta alati järeldusele, et iga suvaline pastakast imetud summa on iga "väärteo" eest õigustatud. muidugi on jah võimalus alati vaidlustada neid ning teoorias võibolla ka õnnestuda selle vaidlustamisega. aga see kõik on jällegi ajakulu ja eraldi tegevus, mida pead tegema. ma pole kindel, kas sellist 10e suurusjärgus asja ma viitsiks üldse vaidlustama hakata, kui seda juhtub a'la kord aastat siis tõesti pole midagi hullu ka ära maksta. 40 eurose puhul jällegi on tunne, et kui ma seda nüüd vaidlustama ka veel hakkan ehk juba kulutan oma aja ära, annan neile oma andmed kätte vabatahtlikult + seda vaiet ikkagi lõpuks ei rahuldata siis on asjaga ikka pehmelt öeldes eriti P*tsis! sellisel juhul ma tahaks ka kellegile esitada arve - oma raisatud aja eest sellise jamaga tegelemisel

iseenesest jah parkimiskella panek ei ole mingi ülejõu käiv asi, aga kui sul sellist asja näiteks lihtsalt ei ole (kuna lihtsalt ei lähe vaja igapäevaselt, ega võibolla üldse mitte kuidagi regulaarselt) siis on teine teema. või kasutad seda nii harva, et pead autos tuhnima ja otsima hakkama.
antud parkla puhul, kus minule neid lipakaid pandi, on omaette pull teema muidugi veel ka see, et see pole mitte lihtsalt tasuta parkla (noh, kellaga, aga mitte tasuline) vaid seal on alati tegelikult ka vähemalt selline 1/3 parklat tühi :D enamasti rohkemgi...
nii et seal ei käidud mitte põhjusega seda järelvalvet tegemas, vaid lihtsalt raha kogumas

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”