Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)

Lugemata postitus Postitas Black »

Ain kirjutas: 04 Jaan 2020, 22:54

Lihtsalt huvipärast küsin...Miks te maksta ei taha selle eest? Kas pole raha?
ok.. pargite kuhugi- ilmselgelt enamus saab aru ,et tasuline ala..See on ju kellegi eramaa..Võib olla isegi sõbra, sugulase, tuttava..

Üks levinud variant ilmselt ka see, et hüppad kiirelt kuskilt poest läbi, tagasi tulles juba lipakas (ema on sul lipik, eksole...) kojamehe vahel. Jah, siis märkad tõesti, et "lepingud" on kuskil postide otsas, aga kahju on juba sündinud. Ma elan Magistrali lähedal, praktiliselt kodupood, tean, et mingi 2h tasuta teema, et taga oleva pika 9-kordse müüri elanikud parklat ära ei ummistaks (ise nad võtsid neilt laienemiseks suure maaaluse parkla ära!), aga ikka juhtub vahel, et jääb nr ukse juures ekraanile sisse toksimata. Paar korda on ikka jõutud ära ka teha. No ei maksa neid ära, kuna ma olingi konkreetselt poe klient! Ei hakka vaidlustama ka, kuna ei ole tulemuses kindel ja parem kui ma ise neile oma andmeid ette ei sööda, siis olengi konksu otsas. Parem säilitan seda lipakat koos konkreetse poetsekiga ja kui aasta pärast ikkagi nõude saan, võin sel teemal vaidlema hakata.

Teine juhtum - läheduses on ka haigla, mille töötajad ja külastajad minu maja ette parkida armastavad, nii et viimasel ajal on isegi päeval raske oma maja ees kohta leida. Kõrval on paar maja oma esise kvartalisisese tee linnalt tasuta (võibolla maksavad mingit sümboolset 1€ kuus tasu?) rendile võtnud ja Ühisteenused möllavad. Kui kuskile mujale panna pole, pargin korraks sinna ja juba jälle lipakas klaasil (kes, krt, lubas neil üldse mu kojameest näppida? trahv, rsk!). No mingu persse, ausalt! See on reaalselt selle linnaosa maa, kuhu ka minu maksud laekuvad! Alles mõni aasta tagasi uuendati teekatet ilmselgelt mitte selle ühistu raha eest. Neil poleks karvu ka nii palju...

Edit: no näe, will vahepeal praktiliselt sama kirjutanud...

PS. Mac, "disable markdown" linnuke ei toimi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”