Motokäsitöö?
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
-
Teema algataja - Postitusi: 439
- Tsikkel: Honda CBR
Motokäsitöö?
Vaatasin täna hommikul ETV´st saadet Norast ja hing läks haigeks oma tsikli järele...
Aga vahepeal tegin j6uludeks mehele kingituse. Ise klopsisin kokku. Noh... Netist sain idee, puhastasin hammasratta ja lasin spreiga h6bedaseks... mis see sihverplaatki peale panna polnud...
Kas on veel ehk sarnaseid m6tteid v6i tehtud töid. Kaubanduses olevad meestele m6eldud kingitused on muidu nii igavad...
Re: Motokäsitöö?
ILGE uue projekti "suveniir"
Suzuki GSXR600 -> Aprilia RSV Mille gen. 1 -> Honda VTR 1000F (CUSTOM FIGHTER ver. 1) -> Honda VTR 1000F (rebuild CUSTOM BOBBER) -> Suzuki DR650 -> Honda Transalp 650 (Africa Twin custom) -> Aprilia Tuono R gen. 1 -> Aprilia Tuono Factory R gen. 2 -> Honda VTR 1000F (CUSTOM FIGHTER rebuild ver. 2) -> Harley Davidson Sportster xl1200c (CUSTOM BOBBER)
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Kas just käsitöö, aga hea idee garaaži kiivrite või riiete jms riputamiseks ehk siis jalatugedest tehtud nagid.
Võin kaks esimest piduriketast ära kinkida, tehke käsitööd. Ise peab järele tulema või ilusa pildi puhul olen nõus Tallinna piires ka ära tooma
Muidu sirged kettad, aga veits ovaalsed, silmaga pole näha.
EDIT: Vot, mufista võttis endale.
-
- Tsikkel: Husqvarna 701, BMW f800gs
- Tänatud: 1 kord
Tere naised
Mina jõudsin eheteni tänu sellele, et mees kinkis sünnipäevaks paar väikest väga ilusti pakitud karbikest, milledes ma arvasin olevat ehted
Aga olid hoopis bling jupid minu tsiklile, millede üle mul oli samuti siiralt hea meel Sellest genereeruski idee, et kui tsiklijupid saavad sama emotsiooni tekitada ja on samas ka väga ilusad, siis tahaks neid ju kaela riputada. Lisaks on need teinud palju tööd, et üks ratas reisidel üle mägede ja orgude sõidutada. Minu jaoks peitub võlu just neis juppides, mis on ratta sees ja mida keegi tavaliselt ei näe. Tahtsin anda ka neile võimaluse särada
Rohkem infot: https://www.facebook.com/pg/4NmGarage/p ... tn__=-UC-R
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Honda CB500XA
- Tänanud: 59 korda
- Tänatud: 23 korda
Paar jõulu tagasi mees tegi mu vana ratta pidurikettast kella. Ise tegin talle gessuga mütsi ja omale mätšiva enda ratta mütsi
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 81 korda
-
- Tsikkel: Tomos Funsport/ Montesa NT700V
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 27 korda
Hea töö! Põrandalamp on väga uhke! Margiti sinine bemmindus tundus kiirpilgul bikiininduse üladetailina:)
-
- Tsikkel: võrr
- Tänatud: 1 kord
Talve algul oli mul lampi vaja ja midagi mida nokitseda.õues kuuris kõlmavõitu ka et võrre putitada. miskit sai valmis ka
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.