Moto-GPS mobiiltelefoni baasil


morse
Postitusi: 1388
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 216 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas morse »

[mention]urmas66[/mention]
Paistab jah, et see DuraForce pole päris tehnika viimane sõna aga kuna mu lähteülesanne on komplekteerida lahendus, mis suudaks osaliselt jäljendada Zumo tugevusi, siis on Kyoceral üks ainulaadne omadus. Kui mugavat laadimist (QI) ja veekindlust pakuvad paljud, siis kindaga kasutamise osas oli netiavarustes leida selgeid viiteid, kuidas näiteks Dogee S70 (mis oli mu teine favoriit), toimib ainult õhukese kindaga. Samas! Kyocera kohta oli kasutajate tagasisidet, kus nad kasutasid ekraani paksu kindaga (üldiselt on selleks suuteliselt ainult motoGPSid). Loomulikult on vaja ka tarkvaraliselt nupud piisavalt suureks ajada, et kindaga kasutamise võimalusest üldse mingit kasu oleks. Aga mida ma öelda tahan on see, et kasutusmugavuse poolest on näiteks Iphone väga sujuv ja kindlasti parem kui Kyocera Android, kuid minu kogemuses ei ole sellest tsikli peal kasu, kui ta sõidu ajal ei suuda lihtsamaid ülesandeid täita (millega näiteks Zumo hakkama saab).

Ilma sõitu katkestamata on radadel navigeerides väga vaja, et kaarti saaks mugavalt sisse/välja zoomida, paremal juhul kaarti liigutada ning samas alati lihtsalt ja lollikindlalt sõidu- või põhjasuunas (kuidas keegi harjunud on) uuesti tsentreerida.

Kogemused on näidanud, et suurema vihmaga lähevad telefonide ekraanid lolliks. Ma pole kindel, et Kyocera siin erandiks on. Ühe lahendusena näen Locuse kaardirakenduse funktsiooni lukustada vajadusel enamus ekraanist. Kui veel Daytona juhtpult kogu selleks komplekti kuidagi abiks oleks, siis võiks tore olla. Aga ma olen endiselt lootuste/ootuste osas konservatiivne.

Laadimise ja hoidjate suhtes võib ju o-ringide ja silikoonidega mässata, et mõistliku hinnaga kompromissi saavutada, kuid Zumo täidab väga hästi nišši, kus mootorrattur on mitmepäevasel retkel väikestel radadel võõral maal ja võõral maastikul. Telefoni ainus võimalus siin võistelda on väga väga hea klambri ja laadimislahendusega.

Üks ootamatu boonus Zumo ees tekib sellega, et sa saad oma igapäeva telefoni sisse samad kaardid ära seadistada ja juhul kui Navitelo saba annab, on väga lihtne teine telefon kohe asemele panna... (Isegi kui teisel pole QI laadimist, siis rattal on tavaliselt ikka kusagil USB laadija ka, kuhu saad juhtme sappa panna).

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”