Rumalad või segased küsimused jms
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Jesper kirjutas: ↑30 Dets 2019, 20:27Spoiler
Madlobster kirjutas: ↑30 Dets 2019, 16:56Sa jesper tead seda kg ostmist by fact või keegi rääkis sulle?
No USA foorumites on see regulaarne teema, et keegi jälle ei teadnud, pani oma dailyle võidusõiduki käruga sappa ning vapper konstaabel tuli ja tegi ata-ata. Siis tavaliselt järgneb kolm lehte targutamist vahemikus "ise oled vaene ja loll" kuni "valitsus on loll".
https://www.thetruthaboutcars.com/2008/ ... onspiracy/
Anoh ma ei saa tegelt aru, kuidas nii lihtsat asja nagu need käru massid on võimalik nii keeruliseks mõelda. Kui E-kat on olemas, siis võtadki lihtsalt rendist piduritega käru ja maailm on su auster. Kas keegi reaalselt on oma käru teeääres kaaluda saanud? Ma kunagi vaatasin nende politsei poolt kasutatavate kaalude margi ja mudeli järgi netist tehnilisi andmeid ja seal oli resolutsioon stiilis 200kg per plaat - mis on ka suht loogiline, sest need on algselt mõeldud siiski mingi 30t metsaveorekka kaalumiseks. Samas muidugi ei tea, mis imeasju seal pagasnikus veel leiduda võib
neid piduritega ei ole igal pool niiviisi nagu piduriteta (aga noh üldiselt on mul olnud täiesti kama sest tegelen probleemiga siis kui see käes on ja kui ma peakski mingi trahvi kunagi saama siis maksan ära ja kogu muusika sest selle aja peale ära jagada, mis käruga sõitnu olen ja edaspidi sõita kavatsen ei ole see summa mainimist väärt)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.