Kas rollerid ei kesta?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Kas rollerid ei kesta?

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere rollerihundid,

selline küsimus teile. Plaanin firmale rollerit osta ning viskasin pilgu meie rolleri foorumisse... Siit jäi paraku aga selline mulje, et rollerid ei kesta üldse! Iga teine teema on mingi katkise jupi või rolleri oma. Kas see pidev lagunemine on tingitud tuuningujuppide abil rollerist viimase võtmisest või nad lihtsalt ei kesta?

terv.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

honda vision met in

Lugemata postitus Postitas honda vision met in »

asi on selles , et rollerid on pool plastik ja pool raud. ja asi on selles ka ,et ei osata sõita ka sest osad sõitjad on 12a tattid kes sõita lihtsalt ei oska. Nii kukutakse jälle midagi katki küll gondlid, suunakad jne.... Nad kestavad halvemini kui kui näiteks 500cm3 tsikkel ,sest tsikleid tehakse enamasti rauast .Need tuuning osad tekitavad suuremat hõõrdumist kui originaal osad selle pärast kuluvad rollerid paremini kui originaalis. Ja nii nad katki lähevad. Minu rolleril on piiraja 45 km/h ja mina olen sellega rahul polegi vaja kiiremini sõita nagu vene keeles öeldakse tiha jediz talze budiz võib valesti kirjutatud olla sest ei oska vene keelt.
Viimati muutis honda vision met in, 05 Sept 2005, 16:00, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Ainult traktor on tehtud koguaeg täiskoormusel töötama.Ükski auto ega ratas pole ehitatud kogu aeg gaas põhjas sõitma ja vahel kukkuma.Vaata F1 -kaks nädalat remonti ja 2tundi sõitu.Kes hoiab sel kestab.

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

Minu arvamus on selline et nende vähene kestmine on peamiselt ikkagi tingitud noorte sõidustiilist ja rollerist viimase võtmisest. Kui roller on mõeldud sõitmises 45 km/h aga enamus ikkagi sõidavad nendega nii 60-80 ja osad isegi 90-110 km/h siis muidugi nad ei kesta, sest nad pole ju selleks mõeldud.
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

Kus juures enamus 10 a-13 a käest rollerit osta võid ise arvata kui piinatud nad on,aga leiab ka väga korralike inimesi kes hojab rollerit kui oma ema vot mis 8) (Nt mina :D .Mul kama mis teised arvavad räige lakkuja, või liigub nagu tigu või vms oma asi mis teen :evil: )
Viimati muutis Rollerboy, 05 Sept 2005, 16:03, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Või siis riisikad mis ei kesta.

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

sander kirjutas:
millised need riisikad on? need mis pärit näiteks jaapanist?
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Head rollerid tulevad ka riisimaalt aga ma mõtlesin quinqqud jne

Pohlakas

Lugemata postitus Postitas Pohlakas »

sys kirjutas:
sander kirjutas:
millised need riisikad on? need mis pärit näiteks jaapanist?
Hiinast.
Yamaha Aerox|Vjatka Elektron 150ccm|
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

sander kirjutas:
Isegi hiinakad(riisikad) kestavad nt vanainimeste käes surmani (olen näind oma silmaga 1 vanainimest kellel quingi Nagu uuus
väga palju loeb kuidas hoiad enda rollerit ja muidugi sõidustiil :wink:

Aleks

Re: Kas rollerid ei kesta?

Lugemata postitus Postitas Aleks »

Motopaks kirjutas:
tere rollerihundid, Plaanin firmale rollerit osta ning viskasin pilgu meie rolleri foorumisse...
Kõige mõistlikum osta 4T mootoriga roller. Ja mitte hiina oma.
4T mootor kestab kauem kui 2T ja kihutada sellega eriti ei saa – kiirendus on nõrk ja tippkiirus max 65 (50cc kui piirajad on eemaldatud).

Firmad
Honda, Piaggio, Kymco ja veel mõned…
Hind alates 20000.-
Benzu võtab 2L/100km.

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

sa võid ka osta ju aprilia või peugeoti või aeroxi. Lihtsalt ära tuuni, arä eemalda piirjaid ja sõida selleks ette nähtud kohtades
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)

Reiks

Lugemata postitus Postitas Reiks »

eGA TUUNIMINE KA VÄGA HALBA EI TEE!paned 70 cc peale ja kui hästi hoiad siis kusagil3000-5000km pealt pead panema uued kolvirõngad ja koik!aga kui anda punni ja hypata ja whateva enamus tatte teevad siis ei püsi, isegi mitte yamaha rollerid!ühesõnaga SÕIDUSTIIL!!!! :!: :!: :!: :roll: on see mis loeb!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

3-5 tuhat ja kolvirõngad ? Rääkige veel ,et vene tehnika on jama.Mis ime metalli segust need mootori detailid tehakse ,et vastu ei pea :o
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Sõidu pöörded üle 10 000 ja odavad õlid.

50ccm

Lugemata postitus Postitas 50ccm »

odavad õlid???
Kui normaalselt sõita peab üle 10 000km kah ilma suurema remondita vastu
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

50-sed lagunevad kuna masinatel võetakse piirajad maha ja siis kihutatakse mootoriga viimasel piiril pikkasid maasid :P
Have a nice day !
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Kui soovid rollerit osta, siis kindlalt soovitan osta midagi kvaliteetsemate killast ( Aprilia, Piaggio, Gilera, Peugeot, Yamaha ). Ei soovitaks firmasid ( Keeway, CPI, Qingqi, Geely, Lifan - ja muid hiinas toodetud rollerid ). Kui oleks vaja rollerit mis kestaks, tuleks, kas mitte eemaldada piiraja või osta nupuga piiraja, millel on pöörete sättimis funktsioon ( ehk saad reguleerida piirajat ). Optimaalne oleks panna see umbes 60 km/h peale, sellisel juhul kestavad rollerid päris hästi, kuna pöörded on umbes 7000.

Jällegi on küsimus, kas on vaja uut või kasutatud? Kui on uut vaja, siis heade rollerite hinnad on umbes 30000 kr, kasutatult saab aga 10000 - 20000 väga hea masin. Korraliku firma masinad kestavad vägagi hästi, va. kuluvaid detaile tuleb ikka vahetada, näiteks: variaatori rihma, rullikuid, piduriklotse jne.

Kui on vaja rollerit millega liikletakse palju, soovitaksin sissepritsega masinat ( kütusekulu alla 2l - 100km ), näiteks: Aprilia SR50 Ditech( ei toodeta enam, 2004 aasta oma saab umbes 20k ) / Aprilia SR50R Factory( uuena 39k )
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Reiks kirjutas:
eGA TUUNIMINE KA VÄGA HALBA EI TEE!paned 70 cc peale ja kui hästi hoiad siis kusagil3000-5000km pealt pead panema uued kolvirõngad ja koik!aga kui anda punni ja hypata ja whateva enamus tatte teevad siis ei püsi, isegi mitte yamaha rollerid!ühesõnaga SÕIDUSTIIL!!!! :!: :!: :!: :roll: on see mis loeb!
Einuh, miks sa häbistad selle foorumi kasutajaid? :? Kui üks inimene tahab osta enda firmale rollerit, siis miks ta peaks seda kohe tuunima hakkama? Rolleri vastupidavus oleneb ju sõitjast. Mingitel vanameestel, kes piirajatega sõidavad, peavad ka hiinakad 20000-30000 km vastu, aga see ei tähenda, et ainult piirajatega saab 45-ga sõita :P Aga soovitaksin osta mingit 4-taktilist, kuna nad töötavad madalamatel pööretel ja mootori eluiga on see eest ka pikem (soovitaks Kymco Agility), kuid 2-taktilistest soovitaks Honda X8r, kuna ta on suhteliselt hea ehitusega(st. plastikud ei lagune), 2x ketaspidurid ja jõudu on ka päris palju :P Kuna sa tahad seda osta frimale, siis ma eeldan, et sa ostad ikka uue rolleri, seega ma arvan, et need kaks rollerit on parima kvaliteedi ja hinna suhtega:P
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

Hyper kirjutas:
soovitaks Kymco Agility
Kymco on ju hiinakas :idea:
tel. 52 555 68
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

madis kirjutas:
Hyper kirjutas:
soovitaks Kymco Agility
Btw Kymco on Rootsi toodang ja ta maksab uuest peast ~20k(Tartu Lõuna-Keskuses on neid välja pandud, tundusid suht normaalsed) MUidugi võib ka Aprilia,Yamaha vms osta, mis maksab ~40k :P
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

Aga kui aasta pärast tahad kymcost lahti saada pead kõvasti madalama hinnaga müüma kui nt Yamahat või Aprliat.
tel. 52 555 68

kikerman34

Lugemata postitus Postitas kikerman34 »

Mingi 10 000-20 000.- saab vabal kätte kasutatud rolleri mis normaalse sõidustiili korral sõidab sul veel aastaid ilma mingi suurema putitamiseta(yamaha,suzuki või mõni muu Jaapani roller)

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

50ccm rolleri pöörded on küllalt kõrged, mille tõttu ta küllaltki kiiresti kulub.
Kui aga lähtuda sõidustiilidest, mis mõningatel rollerihuntidel on, siis ei imesta ka, et rollerid vastu ei pea. Pea ütlejad ongi need, kes oma rollerit pidevalt remondivad, sest ei mõista sõita nendega. Kui juba 50ccmise rolleri ostmiseks läheb, siis mina küll soovitaks pigem 4t mootoriga varianti, pöörded on madalamad, võtab vähem bensiini ja sellevõrra ka peab kauem vastu :wink:

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Millised need küllalt kõrged pöörded on? :roll:

pokemon

Lugemata postitus Postitas pokemon »

madis kirjutas:
Hyper kirjutas:
soovitaks Kymco Agility
vahet pole on ta hiinakas, japs või itaallane igastahes kui hoiad siis kestab!!!!!!!
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

sys kirjutas:
Millised need küllalt kõrged pöörded on? :roll:
No 7000-8500 on normaalne tavaliselt sõites. (tuunitud masinatel kõrgemad, kuni sinna 15000 välja)
Kasutaja avatar

factory

Lugemata postitus Postitas factory »

No ma ei tea, pärnus üks vanamees võitis mingi jäätise kampaaniaga yamaha neo's.Tal see juba mingi 3 aastat vähemalt olnud ja mina küll pole kuulnud, et tal midagi puru oleks olnud, nii, et järelikult on asi ikka sõidustiilis kinni!No tal piirajad kah peal vist :roll:

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

ma vöin poest kolm kilo tina osta, selle vedelaks keeta ja ära juua kui aerox motopaksu all terveks jääb :D

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Hoitkem ikka teemast kinni, teema algataja ei küsinud kui palju maksavad rollerid, ning kuidas nendega sõitma peab!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”