Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 245 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas Ain »

franz125 kirjutas: 29 Dets 2019, 10:26
Spoiler
taxx kirjutas: 28 Dets 2019, 23:02
Vapsik kirjutas: 28 Dets 2019, 22:52
Ain kirjutas: 28 Dets 2019, 22:19

Tühikaal on ju passis kirjas..

Ma siin üritangi aru saada mis politseid reaalselt huvitada võib. Urmas66 pakkus esiteks et loeb täismass, Virks teadis et loeb hetke reaalne mass. Nüüd sa paned veel tühikaalu siia. Minu haagisel see kindlasti ei võrdu reaalse kaaluga. Nii et...

Politseid huvitab registrimass. Registrimass= tühimass+veosemass, registrimass ei tohi ületada täismassi.

Lisaks veel selle et tänu registrimassile saad teha haagise oma autole sobivaks sest palju neid nt500kg täismassiga haakeid tehakse.väga paljud usakadki on mingi 500-600kg täismassi vedamise jaoks.Nt.mul on kerghaagis täismassiga 750kg ja registrimassiga 730kg.Vaniga saan saan vedada 750kg ja Passatiga 730kg.Selleks et ma saaks Passatile üldse käru sappa panna kasvõi tühjalt ongi selline tore asi nagu registrimass.Keegi tänaval ju kaaluma ei hakka.LE-s mu meelest pole midagi kirjas millist tühimassiga treilerit vadada võib.

Kerghaagisel pole midagi vaja paberitega teha! Ise pead lihtsalt teadma kui palju sinna peale paned. Ja siin tulebki mängu tegelik mass. Ehk siis kui politsei kinni peab ja miskit ei meeldi saab lõpliku tõe välja selgitada ainult kaalumise teel. Ehk siis kui käru tühimass 200kg ja autol max 500kg lubatud saad peale panna 300kg. Sellepärast on mõistlikud kaanega kärud. Ei paista silma mida täpselt vead... Eeldusel et vedrusi sirgeks ei lase.

Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”