Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 228 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas franz125 »

taxx kirjutas: 28 Dets 2019, 23:02
Spoiler
Vapsik kirjutas: 28 Dets 2019, 22:52
Ain kirjutas: 28 Dets 2019, 22:19
Vapsik kirjutas: 28 Dets 2019, 21:34

Kus Tallinnas O1 haagise kõige lihtsamalt saaks üle kaaluda?

Lahendused on kõik mõistlikud. Reaalset kaalu hetkel ei tea. Täismass 750kg. Nt Audi A4 võib vedada ka 750kg aga Octavia 690.

Tühikaal on ju passis kirjas..

Ma siin üritangi aru saada mis politseid reaalselt huvitada võib. Urmas66 pakkus esiteks et loeb täismass, Virks teadis et loeb hetke reaalne mass. Nüüd sa paned veel tühikaalu siia. Minu haagisel see kindlasti ei võrdu reaalse kaaluga. Nii et...

Politseid huvitab registrimass. Registrimass= tühimass+veosemass, registrimass ei tohi ületada täismassi.

Lisaks veel selle et tänu registrimassile saad teha haagise oma autole sobivaks sest palju neid nt500kg täismassiga haakeid tehakse.väga paljud usakadki on mingi 500-600kg täismassi vedamise jaoks.Nt.mul on kerghaagis täismassiga 750kg ja registrimassiga 730kg.Vaniga saan saan vedada 750kg ja Passatiga 730kg.Selleks et ma saaks Passatile üldse käru sappa panna kasvõi tühjalt ongi selline tore asi nagu registrimass.Keegi tänaval ju kaaluma ei hakka.LE-s mu meelest pole midagi kirjas millist tühimassiga treilerit vadada võib.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”