Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Nii palju kui on erinevaid inimesi, nii palju on ka erinevaid maitseid “parim viin” teemas. Mõrnaja, eestlane ütleb üldiselt et hea, aga ca 10 aastat tagasi Ukrainas käies vaatasid kohalikud mind kui lammast ja küsisid mis Mõrnaja, miks teil seda juuakse? Kuidas täna, pole aimugi.
Ühesõnaga, pole sellist PARIM VIIN, maitsed on erinevad. Pole mul olnud ka sellist garantiid, et antud viinaga kindlasti peavalu ei tule. Palju oleneb ikka enda seisukorrast, kui puhanud oled, mida söönud-joonud, jne. On saadud peavalu nii 100g järel, kui ka olnud olukorda, kus pärast pikka õhtut ja 1+ liitrit pole järgmisel päeval ühtegi kaebust.
Alkohol ja medikamendid üldiselt ei ole soovitav. Aga kui sul peavalu juba on, siis loomulikult võtad enne magamaminekut. Nagu Urmas, on ka mul olnud periood kus 1 tablett mingit paratsetamooli sisaldavat rohtu ennem uinumist ning pohmellist pole haisugi. Kunagi oli mul kolleeg, kes kasutas vastupidist taktikat - tabla ca. 30min enne esimest pitsi sisse ja järgmisel päeval kõik tip-top.
A viina joomise reegel, mitte sügavkülmast võetud. See tapab kõik maitsed ja pakub hambaaerstidele teenistust. Soe viin toob maitsed välja või siis külmiku jahedat, kes soojalt ei saa.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”