Mootorratturite reisikirjad
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 291 korda
- Tänatud: 233 korda
Re: Mootorratturite reisikirjad
ranel kirjutas: ↑14 Dets 2019, 22:29Palju see rent sul maksma läks? Eelmine aasta Miamis tänaval laenutusi läbi käies hakkas all included hinnad alates 200 dollarit, aga all included ei sisaldanud tihtipeale kiivritki, mida pidi siis ette tellima
Pangakaardi osas on see Mastercardi nuhtlus. Pikk aega olen juba hoogu võtnud, et kaks pangakaarti peab olema. Üks VISA ja teine Mastercard.
Millegipärast eriti halvasti töötavad SEB kaardid seal just. LHV omaga oli asi hulga parem ikka.
Hei
Nii HD Electraglide kui Triumph olid 165USD päev (ma sain tegelt ju kolmeks päevaks aga küsiti kahe päeva raha). Kindlustust pidin kolme päeva eest tasuma (vist oli 15 per päev). Kiiver oli kokku 20.-
Nii et Miami on sarnases (kallis) hinnas nagu Tampa, mis on paari tunni kaugusel.
SEB MasterCardiga on mul kõikjal probleeme. LHV MasterCard pole kusagil alt vedanud. Aga ma arvan, et teatud müüjatele on lihtsalt tähtis, et kaart oleks päriselt krediitkaart (mitte virtuaalne krediitkaart, mis on tegelikult deebetkaart).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.