Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)
Antud teemas,millele kohtulahendile viitad, oli tegemist ikkagi ANONÜÜMSE kommentaariumiga ja selle sisuga. Siinne foorum ei ole anonüümne.
Aga selle teema tõstatamine teeb pigem halba kui head teematõstatajale endale. Reklaam on hea,aga mitte igasugune reklaam. Tegelikkuses oli see teema juba surnud ja ei huvitanud enam kedagi,aga üks osalistest ilmselt arvas,et see veel peale tema ka kedagi huvitas.
Kui enne seda nüüdset uut teemat ma polnud pooli valinud ja polnud kindel kummagi poole poolt väljaöelduga,mis ilmselt peale tõe sisaldasidki paraja portsu viha ja valskust mõlemalt poolt,siis nüüd olen biker.ee poolt 100%. Väga inetu ja madal on antud juhul see foorumile sisse sõitmine. Need on nüüd minu arvamused,mitte faktid. Ja tuleb eristada eelnevat ja praegust juhtumit,sest minu jaoks need on erinevad asjad.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.