Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

hollow kirjutas: 06 Dets 2019, 08:23

Pandi meediaväljaannetele päitsed pähe, et nad peavad vajadusel tsenseerima oma kommentaariume, on lausa kohtulahendid mis seda sunnivad. Vastasel korral vastutab kommentaariumipidaja sealse sisu eest.

Antud teemas,millele kohtulahendile viitad, oli tegemist ikkagi ANONÜÜMSE kommentaariumiga ja selle sisuga. Siinne foorum ei ole anonüümne.
Aga selle teema tõstatamine teeb pigem halba kui head teematõstatajale endale. Reklaam on hea,aga mitte igasugune reklaam. Tegelikkuses oli see teema juba surnud ja ei huvitanud enam kedagi,aga üks osalistest ilmselt arvas,et see veel peale tema ka kedagi huvitas.

Kui enne seda nüüdset uut teemat ma polnud pooli valinud ja polnud kindel kummagi poole poolt väljaöelduga,mis ilmselt peale tõe sisaldasidki paraja portsu viha ja valskust mõlemalt poolt,siis nüüd olen biker.ee poolt 100%. Väga inetu ja madal on antud juhul see foorumile sisse sõitmine. Need on nüüd minu arvamused,mitte faktid. Ja tuleb eristada eelnevat ja praegust juhtumit,sest minu jaoks need on erinevad asjad.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”