Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Nojah, arvestades materjalide ja tööaja kulu ning asjaolu, et Bluetoothi osa vajab ikka veel veidi täiustamist, oleks võinud kohe õige asja osta. Anoh kalender oli argument, ma tahtsin veel enne lund esimesed tiirud teha, mis ka õnnestus.

Üldiselt ma oma (väga lühikese, aga siiski) kogemuse pealt olen kergelt skeptiline selle asja ergonoomia suhtes, eriti just joysticki osas. Konkreetselt minu aplikatsioonis on see tumbler möödapääsmatu, sest füüsiline roadbook lihtsalt töötab nii ja moos, aga see liigub ainult kahes suunas ja ma pidin ikkagi pärast esimest veerandtundi softis pooled ära vahetama, sest pidevalt alt üles klikkimine kiskus pöidla krampi. Siin pildil on näha, et joystick on pandud pöidlast nii kaugele kui üldse saab, mis kehaosaga ma nende arust seda kangutama peaks?

Untitled.jpg

Ehk siis tehnoloogia on olemas, aga sellist päris head asja konkreetselt navi jaoks pole veel keegi välja nuputanud kahjuks.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”