Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2006 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil
joha123 kirjutas: ↑21 Nov 2019, 20:09urmas66 kirjutas: ↑21 Nov 2019, 19:11Piipz kirjutas: ↑21 Nov 2019, 11:06Spoiler
urmas66 kirjutas: ↑21 Nov 2019, 10:27Mul on hoidja kus on laadimine küljes ehk pistan hoidjasse ja kohe laeb,kui süüte sisse keeran. Nagu dokk. Kaabel on istme all kaitsmekarbis ja süüte sisse pannes läheb laadima. Sama asi ka kahes autos ehk mulle on see mugavam. Xcoverile on ka sama hoidja olemas,siit ka probleemi puudumine.
image.pngAutos küll aga motikal? Mis siis saab, kui vihma sajab?
Vihmaga toimib,sest see USB C ots mis hoidja küljes on ju plastikusse valatud. Niikaua kui telefon paigas sinna ilmselt vesi ei satu. Probleem tekib,kui telefoni välja võtad ja tel pesasse satub vett,siis peab suruõhuga üle käima ja jälle toimib. Tahaks sinna mingi O-rõnga leida selle USB otsa ümber,et oleks veel kindlam,aga pole siit kohapealt leidnud piisavalt pehmet O-rõngast. Õli ja kütte omad ei toimi,on liiga kõvad ja pesa ei ulatu sisse.
kummikinda sõrme lõikad...
Käisin just garaažis ja tegin katseid veega.Leidsin tööjuurest mingi kõrva käiva Handsfree junni kummiluti ja tegin sellest tihendi USB otsa ja telefoni korpuse vahele ning toimib väga hästi. Valasin ja pritsisin vett sinna igast poosist,eest ja tagant,ülalt ja alt ning laadimine kestis tõrgeteta. Sõidu ajal sinna kindlasti nii palju vett ei satu,sest klaas varjab enamuse ära. See tihend on seal nüüd paigas ja rohkem seda näppima ei pea. Suruõhu balloon on ilmselt mõtekas kaugemale minnes kaasa võtta,sest mul on lihtsalt vihmaga metsas olles telefon löönud kirja ette,et laadimispesasse sattus vett ja laadimine pole hetkel võimalik.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.