Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

iSlanderADV
Mode
Tsikkel: LadyInRed
Tänanud: 188 korda
Tänatud: 140 korda
Kontakt:

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas iSlanderADV »

Ma pole ka veel päikesekäes testinud, aga tegin endale sellise süsteemi:

• mul oli olemas juba Ram Quick-Grip (https://www.rammount.com/part/RAM-HOL-PD4-238AU)
  • rääkisin [mention]Macintosh[/mention]iga telefonist ja kuna ei suutnud otsustada kas Blackview või Ulefone, siis uurisin, et mis tal on. Tal oli Ulefone ning selle plussid kaalusid Blackview üle (tollel Blackviewl ei olnud juhtmevaba laadimist). Ostsin endale Ulefone Armor X 150€ Klickist.
  • Tellisin Hiinast üliõhukese wireless chargeri (https://www.aliexpress.com/item/32955119948.html)

Kunas mul oli juhtunud selline asi, et sigaretisüütaja oli oksüdeerunud ning USBsse jookseb vihmaga vesi sisse, siis otsustasin veidi asju ringi teha.

1. juhtmevaba aluse laadimise toide läks gondlisse sisse, kus ta sai kinni teibitud (selle laadija kogu tarkus asub USB otsikus, mis on veidi pikem kui tavaliselt).
  2. 2 lisa-USBd sai pandud ette kellade ümber oleva raami külge (Camel-ADV toode).
  3. et niisama akut ei võtaks, siis sai eraldi lüliti pandud
  4. juhtmevaba laadija sai liimitud Quick-Gripi külge
  5. Quick-gripi vedru lühendasin veidi, et mu telefonid sinna vahele mahuks.
    Kogu tulemus on selline:
    wireless.jpg

Hall juhe on tegelikult magnetotsikuga laadija, mida ma kasutan teise telefoni laadimiseks, mis istub X-gripis. Tavaliselt seda vaja pole.
Testisin ka ära niipalju, et Osmand+ töötas päevotsa ja Ulefone hoidikus olles laadis end täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”