Tsikli toomine välismaalt

Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Tsikli toomine välismaalt

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Ras kirjutas:
ratas ise on suzuki gsz 1100 F sporttourer. Ja siit ka teine küsimus et kas on kellegil on kogemusi sellise rattaga, kuidas ta sõita on. Mis võiks olla selle ratta hind eestis, et mitte saksas selle eest liiga palju maksta. Nüüd sai palju küsimusi, ettetänades

Ras
Tere!

Kõigepealt, see ratas on GSX1100F (mitte gsz) :) Mul on selline ratas. Ma olen väga rahul... miinuseid on paar: natuke liiga "ees" sõiduasend, ehk toetan kätele liiga palju. Seda ilmselt annab clippide tõstmisega parandada. Teine asi on liigne raskus. Külili visata seda ratast ei soovita sest täis paagiga kaalub ta 275 kg. Külili ei soovita visata muidugi ka kergemat ratast :) Eestis on 90 alguse mudelid umbes 40 -45 tuhande eegu ringi. Sellest rohkem pole mõtet maksta kui just väga uus ei ole. Sõita on hea, rinka pill ta ei ole, liiga raske ja amordid liiga vedelad selleks. Aga oma eesmärgi: sportlik matkaratas, täidab ta ideaalselt. A üks asi veel... klaas võiks kõrgem, laiem olla, Tekitab vastikud keerised kiivri ette suurel kiirusel. Loodan, et see su esimene ratas ei ole, selle raskusega harjumine võtab mõningase aja .. aga üldine hinne 10'st ... nu tugev 8

Tervitades

P.S. Kui veel küsimusi on, anna tuld, ma räägin oma rattast hea meelega :)
Rennes aka Pröksuga Mülka

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”