Honda CBF600 2005 Veider hääl kõrgetel pööretel
Re: Honda CBF600 2005 Veider hääl kõrgetel pööretel
TonySpill kirjutas: ↑23 Sept 2019, 22:01Tervist
Olen värske mootorrattur ning olen nüüdseks juba poolteist kuud oma esimese rattaga ringi sõitnud.
Mingi nädal peale masina ostmist panin tähele, et kõrgematel pööretel (4k-5k kandis) on kosta mingi kergelt kraapiv/metallselt lohisev kõrge heli (pöörete tõusmisel läheb heli ka aina kõrgemaks). Kui olen juba maantee kiiruse saavutanud, on ta justkui vaiksem või olematu, aga pole päris kindel, kuna maanteel sõidu valjem müra vb summutab ta mu jaoks ära.
Algul arvasin, et eks ta ilmselt lõdva kett ole, sest täpselt niimoodi ta kõlab. Pingutasin keti vastavalt manuaali soovitustele, kuid heli ei kadunud. Ketti õlitan regulaarselt.
On ehk kellelgi sarnast probleemi oma rattaga esinenud ja oskab nõu anda?
Tänud ette!
T
Minu teemast leiad vastuse, nukaketipinguti on lihtsalt väsinud. Ma kakkusin seda kaks korda maha, lammutasin pulkadeks, kõik tundus ilus ja kulumis jälgeteta ju siis on vedru ikka väsinud. Maha võtmine ja tagasi paigaldamine ei ole keeruline, lihtsalt on vaja kannatust. Selleks eemaldasin ma ainult kütusepaagi.
Mina ostsin ikka automaatpinguti, ei viitsi ma selle manuaalpingutiga jebida, kui ikka tehase poolt on tulnud automaatpingutiga siis nii peab olema ka. Kevadel keeran külge.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.