Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Lugemata postitus Postitas will111 »

Aega mööda läinud, ratas ammu eestis, augusti lõpus sai ka reg.eelses kontrollis käidud seda üksiktüübikinnitust tegemas. Miski 4 korda küll jooksutati edasi tagasi väga absurdsete asjadega (a'la suunatule vahekaugus 5mm alla lubatu) aga lõpuks nagu..."tehti ära", või no nii vähemalt tundus sest raha maksmist nõuti ja pretensioone justkui rohkem ei olnud. Tüübikinnituse pidi saama "umbes 2, max 3 nädala jooksul". Peaaegu poolteist kuud on möödas ja mitte midagi, pole ka kordagi minuga ühendust võetud, et mingit selgitust anda. Ise olen arki helistanud 3 korda, esimesed 2 korda vastati, et "no meil on 30p aega nii et oodake aga ära" ja kui 30p täis oli saanud siis "aga mina ei tea, ma uurin ja annan teile teada". Loomulikult mitte mingit vastust endiselt ei ole tulnud umbes nädala jooksul.

Seega, tundub, et peab hakkama taaskord täpselt sedasama pulli otsast peale nagu mitmed isikud juba varem on pidanud läbima. Ehk siis ähvardama. Aga küsiks veel, et kasutaja [mention]Ilgekepp[/mention], kes juba max 30p oma tüübikat ootas, kas said selle lõpuks kätte ka?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”