Trans Euro Trail - TET
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Trans Euro Trail - TET
randel kirjutas: ↑03 Okt 2019, 18:50Ma võtan veel viimast korda selle õnnetu silla osas sõna ja seekord ütlen otse, mida ma sellisest suhtumisest arvan.
TETi idee on algusest peale olnud pakkuda mototuristile teistsuguse seikluse võimalust.Suhtumine, et “meie oma ja teised ei tohi meie asja kasutada” on päris kõnekad.
Randel sa ajad nüüd paar asja segamini.Kellegi pole Saue vallamajas ega ka valla elanike seas mitte midagi ei sinu, ega TET-i ega turistide vastu. Tubli oled,et oled selle asja selliseks teinud ,nagu ta on. Ära võta asja isiklikult, asi pole seda väärt.
Ma võtsin sõna, otseselt selle pärast, et sa tegid osa TET rajast jalakäijate teele. Sild pole üldse peamine teema. Juhtisin sinu tähelepanu sellele,aga sa kirjutasid kohe vastu,et see ei sega kedagi. Olgu meie sõidud ja rajad kus iganes,aga jalakäijate teid ei peaks TET-i rada sisaldama. Võta seda kui kriitikat mitte kiusu.
Teema algas ju ka sellest,et keegi soovis rattaga sinna minna ja seal olnud jalakäijad ei vaadanud sellele teps mitte mõistvalt.Inimene sai aru,et kuidagi kohatu oli sinna trügida,kui samas kõrval(50m) on betoon sild mootorsõidukitele ja sealt saab täpselt samasse kohta teisel pool silda. Tegelikult isegi ostemini ja igal pool on seal asfalt va see mõnedkümned meetrid jalgrada rippsillast mõlemal pool.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.