Lisasekstsioonita, reguleeritud ristmikul teeandmise/mitteandmise kohustus?
Re: Lisasekstsioonita, reguleeritud ristmikul teeandmise/mitteandmise kohustus?
Spoiler
Henn kirjutas: ↑30 Sept 2019, 09:09AzA kirjutas: ↑30 Sept 2019, 07:30Hr.Nõel kirjutas: ↑29 Sept 2019, 18:40Ahhaaa, see kui tulla Bauhofist ja tahaks silla peale näiteks minna?
Eks ta ole jahh absurdne. Aga inimene harjub kõigega. Ütleme nii, et hulluks läheb tipptunni ajal, eriti õhtul. Ülejäänud aeg... kannatab ära.
Ega seal midagi targemat vist välja ei annakski mõelda.Eks ta toimib loogikaga, enamik teeb parepöörde ära ja mõtlegi mingile parklale. Mõni ärksam on ette ka keeranud, näiteks politsei veoautole
![]()
Nõel, see bauhofist nö. vahele keeramise võimatus on veel lisaprobleem. Henn pidas silmas seda, et k-rauta poolt tulles on parempööret sillale tehes, peab andma teed paest tulevatele vasakpöörajatele.Minu arvates on seal imelihtne lahendus ... ringristmik ja jalakäijate foor seal kus ta praegu on.
Ma pole kirjutanud, et üks või teine peab.... Tekitasin arutelu, et saada teada, kes tegelikult peab teed andma. Samasugune reguleeritud ristmik on järgmine: Kaubamajaka parklast otsesõitev ja paremale pöörav versus Cicle-K parklast vasakule pöörav sõiduk. Mina olen seni juhindunud fooridest (ma ei näe üle ristmiku, kas seal kuskil on parklat tähistav märk (tahan öelda seda, et reguleeritud ristmikul vasakpööret tehes, peaks vist otsetulijale teed andma?) Kas parklast väljasõidul ristmiku ette paigaladatud fooril on erinev tähendus võrreldes nö tavalise fooriga - mul põleb roheline tuli, aga pean kõikidele teed andma, sest tulen parklast?
Kui on reguleeritud ristmik (fooridega), siis ei ole vahet kus kohast välja või sisse sõidad, selleks need foorid sinna pandud ongi. Kaubamajaka puhul sõidab üks välja Kaubamajaka parklast - teine tuleb vastu tanklast - või ei tule tanklast? - kuna tankla tagant läheb see tee edasi...jne.... Krauta juurest võib lubava tulega sõita sama tähtsa näoga kui Pae tänavalt tulles. Varem kui foore ei olnud sõitis üks muidugi "teega külgnevalt alalt" ja teine oli "teel".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.