E-viisaga Kalingingradi

Kasutaja avatar

arsool
Tsikkel: TDM 850 3vd
Tänatud: 5 korda

Re: E-viisaga Kalingingradi

Lugemata postitus Postitas arsool »

Alex kirjutas: 04 Sept 2019, 13:16

Viisa sai kätte päev peale taotluse esitamist ja hakkas ka kohe kehtima(30 päeva), 8 päeva riigis. Sisenesin Sovetskist, väljusin Mamuntovost.Sisenemine 2.40 ja väljumine siis kaks ja pool tundi. Autoga käisin, tsikliga ehk oleks kärmemalt saanud , aga ühtegi ei näinud. Sisenemisel kutsuti eelisjärjekorda vene ja valgevene numbrid, see ajas joppima. E viisa oli välja trükitud, slaavlane armastab pabereid...

Tere. Sai ka e- viisaga käidud. 8 augustil läksin Kura säärelt kella kahe ajal päeval. Järjekord oli 4 EU autot.Vene poole sain poole kuue ajal õhtul.Leedu poolt saabuvad vene autod kutsuti kogu aeg ette. Sõitsin ööbima Baltiskisse. Majaperemees ütles,et ära motikaga majaka juurde sõida. Piirivalvurid pidavat tüütama tulema. Ta mulle luba tegema ei hakanud, et ainult üheks ööks ja bronn öömajale oli ka liiga hilja tehtud. Kaks nädalat varem enne ööbimist o oleks pidanud tegema. Ma sõitsin järgmisel hommikul ikkagi, et veenduda, kas asi on ikka nii. Nagu majaka juurde sain olid piirivalvuri kohe ligi ja küsisidki "propuskit" mida mul muidugi ei olnud. Olid väga kenad ja vastutulelikud, tegid passist ja viisast (mul oli ainult telefonis- täitsa sobis) pilti. Selgitasid, et ilma loata võib olla ainult Leninski prospektil. Pildid majakast ja Peeter Esimesest lubasid siiski ära teha. Mingit akti ei vormistatu ja öeldi, et sanktsioone ei järgne. Soovitasin lõunatama minna Krahv Monte-Kristosse. Viisakas koht oli. Pillau forti ka ei saa- sõjaväe käes. Olin ühe päeva Svetlogorskis. Kena suvituslinn- sakslasi päris palju Liivaranda seal sisuliselt ei ole. Eelmise aasta sügistorm oli ära lõhkunud aga selle eest on täiesti uus uhke promenaad ehitatud, kaks ja pool km. pikk. Veel oln Yantarnys. Seal on kena plaaz ja maailma kõige suurem merevaigu kaevandus, mis on tegelikult üks suur karjäär koos turistidele mõeldud vaateplatvormiga. Kaliningradis olin kaks päeva. Vaatamist oli. Sai sõita mööda vanu kitsaid jämedatest puudest ääristatud Preisi teid. Tagasi tulin Sovetski kaudu. Piiril kulus ca. 40 minutit. Järjekord oli ligi 30 autot seal laia kivitee kõrval sõõris. Sõitsin kohe värava ette ilma sõõri läbimata. Probleeme ei olnud ja varsti olingi üle kuninganna Luise silla Leedus. Oli üks kiire trip ligi1800 km.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”