Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7200
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1859 korda
Tänatud: 517 korda

Re: Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

bitter kirjutas: 22 Aug 2019, 14:55

Äkki sobib siia. Istuv töö koondab pingeid (turi, kael) ja kui õigel ajal ei tegele, läheb alaselg "paigast ära". Ka tsikliga korduvalt juhtunud - varustust selga pannes saan naha soojaks, esimene pikem sirge -> lõõrid puhtaks! aga sõidutuul tõmbab ... siis mõni tehnilisem lõik, pisut pingutust ja ongi olemas :(. Selja massaaž (+veidi kiropraktikat) on alati suurema jama ära lahendanud - lihased pehmeks, asjalik surve õige(te)sse punkti(desse) ja pinged lahkuvad.

Massöör vahetas ala, kuidas leida uus? Ülespuhutud juttu ja raamitud aukirju pole vaja. Klassikalisest kergest mudimisest ei piisa. Teate kedagi asjalikku pealinnas/Harjumaal? Ennetavate harjutustega jõudumööda tegelen. Sõidutuult hoiab neeruvöö.

Mul on vahel valud kaela piirkonnas ja abaluude vahel selg natuke kõver. Istuv töö samuti teeb liiga,kui ei ole stabiilne ja ei tee võimlemist. No ega ei tee jah,sest kui ei valuta,siis ei viitsi ju. Ma head päris kiropraktikut ei tea,aga alati seda polegi vaja, olen käinud massööri juures(panen kontakti PM) ja kui ise siis harjutustega jätkad,pole ka elul häda midagi.
Need harjutused andis mulle üks kiropraktik-nõelravi arst kunagi,pidid olema Tartu ÜK arstiala teadlaste poolt soovitataud(välja mõeldud?). Lisaks käisin kunagi Haabersti polikliinikus ravivõimlemas ja need harjutused olid just alaseljale. Kui seal(või ükskõik kus mujal) on midagi veel tänapäeval, proovi ära käia,saad mõned uued nipid.
Siit harjutustest oli kohustuslik isomeetrilised harjutused iga kord + min 5-7 muud harjutust omal valikul igal korral. Kõiki harjutusi min 5-sed tsüklid.
attachment=1]001.jpg[/attachment]

002.jpg
Manused
001.jpg
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”