Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Black kirjutas: 19 Aug 2019, 10:51

Vat siis, lugesin just tagantjärele, et hälvik-mootorratturid on vahepeal reimpsi foorumist välja ramminud!

Ma täitsin Reimpsi soovil seda väljarammimist. Minu hinnaga: .... ahh, mis ma siin ikka hindan, varajasemad hindajad on piisavalt täpselt hinnanud. Kurat, ma ei saanud isegi päris hästi aru, mis see probleemi allikas oli. Kas motopolitseinik kasutas liiga vähe vägivalda või midagi muud sarnast?

Viimase asjana sain Reimpsi käest veel teada, et:

Reimps kirjutas:

Macintosh, sa muidu mõistlik, aga päris elust sageli suurt vist ei mõista.

Aga eks me vist ela temaga täitsa erinevates dimensioonides st. mina ei ela tema dimensioonis (millest ma midagi aru ei saa), tema minu omas ikka vahel käib. Mul on oma paralleelmaailm, kus on palju huvitavaid, enamasti mõistlikke (ja samas piisavalt mängulisi) täiskavanuid, kes iga asja peale leili ei lähe ja ei solvu (palun liberaale lollide ja selgrootutega mitte segi ajada). Ma tahaks end moodsa ajastu vaimus emotsionaalselt intelligentseks pidada. Mulle liberastid sobivad märksa enam, kui konservastid. Viimased ei saa tavaliselt lihtsamast naljast aru (vahel aitab, kui öelda: "Nali, nali, ma tegin nalja!", aga mitte alati), proovivad iga asja peale kaheraudset haarata ja pahatihti selgub, et nende planeet Maa on jätkuvalt kolme elevandi seljas. Saa siis sellistest aru. :roll: :wink:

M.T. kirjutas: 17 Aug 2019, 10:22

Voi helvetti! No eks siis joon ise ära või teen teinekord sulle Mac :bsmile:

Ära ise joo, tee mulle välja. Nii on kõvasti õiglasem. :mrgreen:

Ääremärkuseks:
olgu öeldud, et olen Madlobsteriga korduvalt kohtunud ja võin Hadese nimel vanduda, et [mention]Madlobster[/mention] pole motovõmm.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”