E-viisaga Kalingingradi
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Re: E-viisaga Kalingingradi
Tegelikult oli see viisa teema juba üleval kevadel. Meil uudistes nagu öeldi maha, et Pihkva obl. kuberner tegi ettepaneku Eestlastele ja Lätlastele anda 3 päevane tasuta viisa.
Ja nüüd siis juulis üksteise järgi 3 viisa uuendust kohe.
See presidendi teema on ilmselt nali. Minult on ka igasugu huvitavaid küsimusi teinekord piiril küsitud. Olen püüdnud sama huvitavalt ka vastata. Teienekord olen oma vastusega ka tollimehe naerma saanud. Ja ühekorra vastasin kenale tollinaisele nii, et see punastas , läks ära ja tuli miski nõid asemele.... raissk ma ütlen.
Aga küsimused mida on küsitud mitmeid kordi:
- Nohh äriviisaga baiker. Mis ärimees sina ka siis oled? Vastus- laia profiiliga äri konsultant. Vastus rahuldab neid ja ajab muigama meid mõlemaid.
- Biznsmän tsikliga- kus ööbida kavatsed? Näitan telgikotti ja vastan, et siin. Tollimees sügab vuntsi ja vastab nuunuuhh.
Viimane kord nüüd juuli alguses kui Narvast üle piiri läksin tekkis mu 94 a. Gessuga Vene poolel VIN koodi suhtes probleeme.
Ühesõnaga VIN koodil on miskid tärnid vahel. Lausa kapteni auastmes vend tuli välja vaatama ja tutvuma. Ütles, et pole EU vIN ja ei saa üle lasta.
Ülesin, et ma selle rattaga juba 6 korda ja rohkem käinud Venes matkamas ja kunagi pole midagi olnud. Tema läks ja vaatas arvutist, et ei ole ikka õige. Siis seletasin talle, et vaadake sm. kapten- ratas toodeti 1994. Siis polnud EU ühisest VIN koodist veel halli haisugi kellelgi peas. Alles lõppes külm sõda jne. Tükk aega jahusin sellist juttu. Siis järsku vist kaptenil hakkas aju jälle tööle... ütles bljäät oli vist jahh nii, vabandas ja paari minuti pärast ulatati paberid ja sooviti head reisi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.