Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 486 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Esiteks oled sa siia telefoni mängides, kellegi helbekese nuuxuloo ümberjutustanud, kust ei ole võimalik päris kindlasti välja lugeda situatsiooni olemust ega jutuajamise sisu. (ära püüa seda viimast siia tuua see ei ole kindlasti tsiteeritud)

Teiseks ei saa ma aru mille üle niuksutakse, kas selle üle, et trahvi ei saanud, või selle üle, et teie ei öeldud või selle üle, et motodiskori nime teada ei saanud?

Äkki hoopis oli täiesti normaalne motopolitseinik, kel polnudki plaanis mingit trahvi teha, vaid leidis seadusrikkumist nähes hea võimaluse tiba sõbralikult juttu puhuda? (välistatud?) ja sinu usaldusväärne allikas hoopis etendas sulle õõvastava loo, mille sa siis kõikvõimaliku sõnaosavust appi võttes üritad ümber mängida.

Ma ei ole siin kellegi kaitsja vaid loodan, et järgmine kord selle asemel, et juttu ajama tulla, maoli piirdesse ei sõideta ja teietamise saatel kviitunigt ei kirjutata, sest siit võib jääda mulje, et see esimene ei sobi kohe üldse.

Minule väga sobib esimene versioon palju rohkem ja seega võta seda kui kaitsmisena kui tahad. Mulle istub inimesega vestlemine mitte pähe õpitud lauseid korrutav üliagar ametnik. Seega võib jätkuvalt minu väiksele seaduserikkumisele reageerida läbi visiiri sinatamisega. Seda teemat oleks munder väärinud siis kui ta oleks selle rikkumise eest piinlku täpsusega etiketti järgides (teietanud ja tutvustanud ja kummardanu/niksu teinud ja veel midagi) seal peatamisaktsiooni koos riigiabiaktsia ostuga tekitanud.

Viimati muutis Madlobster, 15 Aug 2019, 23:15, muudetud 3 korda kokku.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”