Hälvik- Mootorratturid
Re: Hälvik- Mootorratturid
Ei ole kusjuures tühi teema ja ving - liikluskultuuri kultiveerides võiks ise olla eeskujulik ja järgida kehtestatud norme, isegi "paadunud tsiklihuligaaniga" tegeledes. Ametiisikud on nähtavamad kui tavakodanikud ja nende käitumisest sõltub kodanike käitumine. Samas 50-alas 60 kopikatega laskvad sinivalged autod on tavaline, millest me siis räägime..
PS Tähestiku omajana sõidan kusjuures näiteks linnas 50-55 sõltuvalt spidost, kas on meerikuga (taadeldud siis) või näiteks bemmi analoogspido. Parkimiste ja manöövrite puhul järgin märke ja jooni nagu oskan. Ütleme nii, et väga paljud ametikohustusi täitvad inimesed ei vaevu neid pisiasju märkamagi oma sõidukultuuri juures, lastakse nagu tuju on ja peatutakse-pargitakse täitsa suvalt. Üldmulje on kehv, ka tavaliiklejate kultuur on suht olematu, suurelt tänu sellele, et eeskujud on nagu nad on.
Tsikliga lasen nagu turvaline on eeskätt endale ja siis teistele liiklejatele. Põhimõtteliselt sõidan ka autodest mööda nende real, kui nad foori all passivad ja ma mahun - säästan ummikuruumi teistele ja saan vingu seest varem minema. Ei ole ingel ega pole seda kunagi ka väitnud, aga sõidan ise ja lasen teistelgi seda teha. Idikaid ei pea ka paljuks seisma sundida ja möliseda, aga see on mu enda privalõbu.
Ootan aga ametiisikutelt asjalikku ja professionaalset käitumist, mitte mingit omaloomingut. Eelmise aasta oktoobris näiteks trehvasin kahte patrulli, kellega kokkupuude oli ülimalt positiivne, kuigi pidin alguses MP5 rauast sisse vaatama, sest ega nad ei teadnud kohalejõudes detaile ju. Sarnase erialaga tegelejana saan ma neist ideaalselt aru ja nad tegid kõik õigesti, paar taktikalist pisiviga ainult oli, mida ma neile ka hiljem ütlesin
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.