Hälvik- Mootorratturid

reimps

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas reimps »

Madlobster kirjutas: 15 Aug 2019, 18:19

sa reimps oled päriselt tiba kuku v? või lihtsalt trollidiki nii palju kui vähegi kuskil trollida annab?

loomulikult oleks pidanud seal järvevanas tipptunnil ühe rea kinni panema ja viisakusavaldusi vahetama hakkama.
Veelkord tsiklpollarile viis pihku. :bsmile:

seadust rikkunud preilile ei öeldud keset liiklust nime ja teie. (togi) mis kõige hullem ei peetud kinniga. Vaja ulguma hakata. :wack:

Ma pole kuskil öelnud, et tegu preiliga oli.. :mrgreen:
Järvevanas on sitaks ruumi isegi auto rajalt mahavõtmiseks, nii et teisi ei sega.

Tundub, et sain ilusti pihta adressaadile oma algse postitusega. Ole nüüd hea laps ja mine loe politseiametniku kohustusi kodanikega (loe: maksumaksjatega) suhtlemisel. Ulgumisest on asi kaugel, sinu väljendusoskus aga küsib lausa postitamispuhkust - minu postid on seevastu täitsa loetavad ning väljapeetud olnud, vajadusel ebaviisakamaid asju lihtsalt stilistiliselt rõhutades.

Aga mina isiklikult võin nii mõnegi arvates kuku olla, see mind ei morjenda. Mul on oma loogika ja arusaamad, mis töötavad märksa paremini ametnikuloogikast, kuid tõsi, mõnikord mööda halle alasid käivad.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”