vahele ei lase!

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: vahele ei lase!

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ma sõitsin seda ristmikku ja ka eelnevat Kadaka teel,mitu aastat igapäev. Täna pole enam õnneks vaja, lapsed suured ja koolitransport läbi.
Need paremad read seal on ju selleks,et ROHKEM liiklusvahendeid ühe foori tsükliga üle ristmiku saaks. Ma olin üsna igapäevane sealt paremast reast mineja,sest kui kõik "õiged" seda ainult vasakus reas teevad siis kahjuks on ka ummik poole pikem. No ei olnud ilmselt nädalat,kus mõned korrad seal "olukorraks" ei läinud.
Kui olin esimene,siis üldjuhul olin kiirelt teistel ees ja kõik ok,aga kui oli paar autot minu ees,siis vasaku rea tegelastele tõmbluku stiilis vahelelaskmine oli alati ikka üle mõistuse suur pingutus. Oli ka tihti olukordi,kus 1-2 esimest autot said viisakalt vahele lastud ja siis tuli mingi võll oma igivana X5 või muu sarnase "elustiili" roimaga ja siis oligi kõik.Mul üldjuhul julgust ja jultumust ka räigelt peale keerata,aga kel seda pole,see ikka pidi plokki laskma,et "elustiili kunnid" sõita saaks.
Antud juhtumis see vasaku rea tegelane ikka tegi kõik,et sealt keegi vahele ei saaks.Kohe algusest oli näha,et plaan on parema rea tegelane ära kusetada. Pirukas muidugi just ka väga ei kiirustanud ja kindlat tahet ei näidanud. Tulemus,et viisakus puudus ja kõik said sõidetud,kui keegi sai orgasmi lähedase rahulduse,et sai kellegile ära teha. Kahjuks on selliseid onaniste ikka liiga palju meie väikelinna liikluses.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”