Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2006 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Spoiler
ranel kirjutas: 04 Aug 2019, 23:11

Ma küsin uuesti. Oled sa kindel, et see suudab hoida kinni ala nt 1000+km kruusateid? 2007.a tulid alles esimesed nn tänapäevased stiilis nutitelefonid välja. Ei tahaks uskuda, et siis juba kasutasid tänapäevast labida stiilis nutitelefoni.

Seetõttu küsingi üle, et kas oled oma ütlemistes 100% kindel, et keegi koolirahasid ei hakkaks saama.

Led pirni ma ostsin su soovituse järgi ja see oli korralik kooliraha. Siiamaani seisab riiulis.

Maailmas on ka muid teid peale Venemaa teede.

Ma ei soovitanud sulle seda H4 lampi osta,ma jagasin oma kogemust ja tegemist oli H1 ja H3 lampidega.Mul on need siiani kasutusel ja ma ikka veel väga rahul. Aga need Broditi tooted on olemas mul juba Nokia nuputelefonide ajast ja kinnitused ja alused on samad tänapäevani.telefoni osa vahetad välja kui uue saad ja paned vana jala otsa. 2007 augustis sain kätte uue auto ja lasin Info autos sellele paigaldada autopõhise alusega hoidja ja telefoni põhise hoidja-laadija. Mingi Nokia oli metallist korpusega ja suurema värvilise ekraaniga,marki ei mäleta.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”