Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 252 korda
Tänatud: 612 korda

Re: Moto-GPS mobiiltelefoni baasil

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Kas keegi muidu tableti lenksule kinnitamist ka proovinud on? Mul on vastavad välismaa foorumite teemad puruks loetud, kuid mõningatel keerulistel põhjustel kipub sealne jutt reeglina keerlema iPadi ümber, a mul on Kindle Fire 7. Akudrell on mul samas võimas ja nipukaid on mul palju, niiet kinnitamata ta ei jää, aga äkki on ikka mingi vähe kultuursem priboor ka välja mõeldud - ideaalis muidugi RAM mounti peale, samas normaalse hinna korral võin ma need neli polti sinna ise ka sisse keerata, mis plaadist kuuli teevad.

Noh ja kui nüüd päris-päris ideaalist rääkida, siis lisaks oleks tore omada mingit vee- ja mudakindlat hiinakat iPad mini formaadis, hädapärast kõlbab ka 16:9 7". Aga noh kuna minu Androidi-kasutus liigub tavaliselt hetkega sinna punkti, kus rootimine ja Lineage on hädavajalikud, siis ausalt öeldes hinge kinni ei hoia, vabalt võib olla, et sellist lihtsalt pole olemas :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”