Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Navigeerimise seadeid saab igal lahendusel piisavalt muuta,et elu üksluine ei tundu.Ja igal rakendusel on kiireim aeg ilmselt suurema enamuse valik. Ma ise kasutan Eestis päris tihti ka lahendust otseim tee. Soovitan proovida,aga enne tuleb pinnas-kruusa teed ja muud kõik piirangud seadetes lubada.

Kui oled harjunud hea maanteede kaardiga,kus on ka 2a tagasi valmis saanud teed peal ning liiklusinfo on ka värskeimast värskeim,siis mina peale Waze kahjuks ühtegi samal tasemel töötavat ei tea. Kes teab andke teada.
Navigeerimise kaart meeldib mulle Sygicu oma palju rohkem ja tundub ,et seal on ka online infot nüüd mingil määral olemas(tundub googlega sarnane).Samuti saab vist nüüd ka ise ohtlike olukordi,politseid ja muud teel olevat ära märkida. Kuna ,aga meil püsivaid kasutajaid põhimõtteliselt olematu arv,siis on ka infoga ikaldus. Waze suur eelis ongi see suur kasutajate arv ja meil Maanteameti ja mujal muude riikide sarnaste organisatsioonide online tugi.
Sygic toimis eelmisel aastal igal pool peaaegu Türgi piirini välja väga hästi ja Rumeenias näitas isegi neid ristmiku kaameraid. Lätis ilmselt ei saa ükski pikajuhtmega äpp või navi kohe neid asju näidata,sest seal käib aktiivne uute kaamerate panek vist veel ka järgmise aasta jooksul. Waze näitas mulle Liepajasse minekul mõneski kohas,et on kaamera,aga oli veel ainult post kaamera jaoks ehk info on seal lausa ennetav :)
Ka Soomes pole peale Waze hetkel kindla peale kaameraid näitavat muud rakendust,sest ka seal käib intensiivne kogu riigi katmine kaameratega.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”