Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7219
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1877 korda
Tänatud: 521 korda

Re: Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

[mention]jkristjan[/mention] kasutatud sõidukite järelturg toimib ka nendel lõunamaadel ja muudes maades samuti täpselt sama moodi nagu meilgi. Meie kaupmehed lihtsalt noolivad sealt väikse osa ära ja kuna toomised ja kõik muud asjad vahel päris kulukad,aga kliendid rahasuhtes tundlikud, siis võetaksegi odavamaid ja väikeste vigadega isendeid. Põhjus,et miks sealt kaugelt on eelkõige see,et meil on uuena ostetud tsiklite järelturg veel ikka olematu.Eks igal maal ole inimesi,kelle võimalused ja vajadused on erinevad.
Isiklikult olen seda meelt,et mida uuem auto-või ratas,siis seda vähem on mõtet kasutatut osta,sest kogu see tehnoloogia on tänapäeval nii keeruliseks tänu saastenormidele läinud,et peale garantiid võid mõne justkui pisivea remondile tuhandeid kulutada.
Täiesti kindlasti on ka meil tegelasi,kes toovad ja müüvad kasutatud asju ausalt ja võid kindel olla,et see mida ostad see seda ongi. Samas on mul omalgi paar tuttavat Kadaka tee automüüjat,kelle käest pigem ei ostaks.
Sõiduautot ja tsiklit on ilmselt kindla kontrollitava eesti ajalooga ostes võimalik korralikke isendeid saada,aga näiteks veokate puhul eesti ajalugu minu jaoks kohati mõttetu sõnakõlks,sest üldjuhul on kõik esimese liisingu lõpetusel isendid ikka päris raiped.Samas ostame oma firmasse pidevalt 4-5 aasta vanuseid veokaid norrast ja saksast ning siiani oleme väga rahul oma valikutega olnud. Norra autod on kõik ühe lõuna-eesti müüja käest ostetud ja tegemist igati ausate meestega.Saksast toome ise.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Mine “Fleim”