Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Kasutaja avatar

jkristjan
Postitusi: 450
Liitunud: 12 Mai 2016, 11:37
Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 99 korda

Re: Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Lugemata postitus Postitas jkristjan »

Inimesed ikka ei õpi, juba aastasadu tagasi oli klišee hobusekaupmeestest kes teevad tünga ja müüvad vanu ära ruunatud räimi korraliku looma pähe. Võib öelda et kasutatud sõidukitega kauplemine on olnud üks hull pask juba enne seda, kui sõidukid üldse leiutati. Ikka veel mõni imestab, et sai saasta.

Miks peaks kuskil mingi plats või kaarhall olema täis häid kasuatud sõidukeid, millel kõigil miskipärast dokumendid ja ajalugu puuduvad? Ja miks ei ole ühtegi sõidukite müügiplatsi, kellel on ütleme 90% oma heade kontrollitud masinate kohta paberid olemas? Või kui need Motardid ja asjad müüksid häid eksemplare, siis kus üldse oleks kõik need hooldamata ja seisma jäänud rimakad mida loogika järgi peab maailmas omajagu tekkima? Kuhu lähevad kõik Lõuna-Euroopa rendiputkade rendirattad, kui keegi neid osta ei taha?

Tõde peitub küsimustes, mitte niivõrd vastustes ja juttudes :) Erandeid võib olla igasuguseid kuid üldiselt on platsilt sõiduki ostmine olnud alati umbes sama hea tegevus kui surnuaialt omale naise valimine.

In India, you brake by steering into the nearest elephant.

Mine “Fleim”