Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???


Märtt
Postitusi: 211
Liitunud: 30 Mär 2013, 22:17
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 25 korda

Re: Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Lugemata postitus Postitas Märtt »

urmas66 kirjutas: 30 Juul 2019, 09:11

Märdil on ilmselt oma ja hoopis teine teema selle müüjaga ja see on hetkel vist sõna sõna vastu ehk siiani tõestamatu.Kui nüüd ilmuks välja selle justkui kolinaga mootoris ostnu ja räägiks oma loo,mis selle rattaga siis nüüd on,võiks ka mingi järelduse teha.

Minu plaan ei olnud liiga detailseks minna, aga kui üritatakse mind maha materdada, siis kaitsen enda huvisid. Minu poole tõenduseks on vajadusel ka naise sõnad, kes oli "ratta ülekuumenemise piirile viimise protseduuri" juures 8) Just selliste valeväidete pärast tahaks võõras teemas hagu anda.
Kui väidetakse, et ratas on "nagu uus," siis ma loodan, et ma ei lähe sinna enda ega kaupmehe aega raiskama, avastades, et siit ja sealt on "uueks olemise" nimel korrosioon kiiruga kohtvärvitud, kõhualune õline ja mootor soojast peast mingit plaginat hakkab tegema. Pigem näis ta nagu keskmine Eestis müügil olev poolpidune õhk-õli GS.
Huviga ootan, millal ratta uus omanik välja ilmub või saatuse tahtel meie teed kuskil ristuvad. Ehk siis kaaskannataja (siinkohal mõtlen mootorrattaga liiklejat), kes ostis Motardist 2019 alguses Eestist ostetud hõbedase R1200GS ilma kohvriteta ratta, mille alumises osas on poldipead spreivärvitud.

"mustert nagu on küll..." näitab kas müügimehe pädevust enda kauba tundmisel või kangekaelset soovi kaubast vabaneda. :-|||

Viimati muutis Märtt, 30 Juul 2019, 10:12, muudetud 1 kord kokku.

Mine “Fleim”