Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7219
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1877 korda
Tänatud: 521 korda

Re: Motard müüb ratta 12 aastat vana esirehviga???

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

reimps kirjutas: 30 Juul 2019, 08:38

Mulle on mu aus nimi suht oluline, sest ka selline mõne jaoks võibolla põhjuseta, mõne jaoks aga vägagi põhjusega tehtud teema sunniks mind peeglisse vaatama - miks teema üldse tehti, täitsa tühja koha pealt ei teki sellised asjad..

Ka mulle on aus nimi oluline ja olen siiani ikka ja alati oma kasutatud asju müües ausaks jäänud ning mulle on selle eest ka peale tehingut tänu avaldatud.
Näiteks müüsin mõned aastad tagasi 18a vana Ford Mondeo ühele inimesele auto24 kuulutuse läbi ja ta ikka aegajalt nüüd juba 2-3a hiljem helistab ja räägib kui midagi selle auto juures on teinud ja et kõik ikka siiani hästi toimib. Auto oli mul naise oma,millega sõideti 5-6tkm aastas, ls oli mingi 190tkm. Hoolduses käisin viimase päevani esinduses ja auto oli terve ja puhas ning päris heade lisadega,mis ka kõik töötasid,kui müüsin. Kui muude sarnaste eest küsiti 500-700€ siis mina küsisin 1200€ ja see ostja oli nõus seda ka maksma. Kohapeal koos autot lähemalt üle vaadates avastasime,et küljekarpidel on roostet ja võimalik,et peab midagi tegema. Lasin hinnast 200 alla ja ostja sõnul sai ta selle asja korda 160€ eest. Ta oli ikka väga rahul oma ostuga.
Kui antud teemas ostetud Hornet oli igati selle vääriline,millisena seda müüdi,siis see rehvide teema pole küll just see mille pärast müüjat materdada. Pigem võiks see olla õpetuseks algajatele juhtidele,et enne kui liiklusse tormate oma vast ostetud ja üldjoontes korras suksuga,laske mõnel asjatundlikumal enne pilk peale visata.
Märdil on ilmselt oma ja hoopis teine teema selle müüjaga ja see on hetkel vist sõna sõna vastu ehk siiani tõestamatu.Kui nüüd ilmuks välja selle justkui kolinaga mootoris ostnu ja räägiks oma loo,mis selle rattaga siis nüüd on,võiks ka mingi järelduse teha.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Mine “Fleim”