Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.


Teema algataja
will111
Postitusi: 5260
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Euroopa tüübikinnituse puudumine Leedu registris oleval rattal.

Lugemata postitus Postitas will111 »

lugesin natuke seda landroveri foorumit, päris pikk teema seal :D üldiselt on täiesti üheselt selge, et terve asutus nimetusega ARK tuleks saata otse kinnimajja! nad tegelevad seal ju sõna kõige otsesemas mõttes teadliku ja tahtliku seaduse rikkumisega, järjepidevalt, vist lausa igapäevaselt...ja seda meie ehk rahva palgal olles.
põhimõtteliselt saan aru nii, et vastavat passi omava euroliidus arvel oleva sõiduki saab ka eestis arvele ilma igasuguste lisatestideta. ainult, et selleks kulub umbes mõni kuu kuni aasta jauramist arkiga. neile taaskord kõigi nende samade seaduste ette ladumist, nende samade isehakanud jumalatest ebapädevate ametnikukönnide kriminaalasjaga ja juristidega ähvardamist ja kõige muud toredat, ühesõnaga üsnagi palju oma aega kokkuvõttes (ja nende kulude katmist neilt kahjuks hiljem tagasi nõuda ju ei saa) ja niipalju kui sealsest teemast veel välja lugesin siis SOLVIT'st pole mitte mingisugust reaalset kasu, kuna sealtpoolt tuleb sisuliselt samasugune udu vastuseks, mis kaitseb kohaliku arki seisukohta võimalikult ümmarguse ja ümbernurga jutuga.
ei teagi kumb lõppkokkuvõttes mõtekam on, kas hakata kohaliku arkiga seda tsirkust läbi tegema või lihtsalt võtta sõiduk lätti arvele :D



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”