Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama
Samuti mäletan, et just vasakult. Aga miks ![]()
will111 kirjutas: ↑22 Juul 2019, 17:45kuidas lapsed jalgrattaga sõitma õpivad? kas issi loeb kõigepealt neile unejutuna ette raamatu "randmevääne"?
mina õppisin sõitma nii, et istusin ratta selga ja hakkasin harjutama. see kehtib nii jalgratta kui mootorratta kohta. kui ka kõigi teiste sõidukite kohta. aga tänapäeval vist tõepoolest loetakse sellist asja täitsa absurdseks ja mõeldamatuks
Black kirjutas: ↑22 Juul 2019, 22:05Vasturoolimine on siiski väga konkreetne erinevus jalgrattalt tsiklile istudes. Ei tule niisama instinktist, pead teadma. Muidu sõidadki nii, nagu seal eespoolses vertikaalvideos irvitati. Kurvid lähevad maru pikaks ja absull aru ei saa, miks ei keera nagu jalgratas. Küllap enamikul algaja tsiklistina kogetud...
Siinkohal nõustun williga. Mul läks sujuvalt: velod -> 50-sed -> 125/175 -> pikem paus -> (motokooli xj600) -> 100+kg enduro. Kui õigesti mäletan, siis vastukeeramisest lugesin mingist ingl.k. veebifoorumist ja panin imeks - mis seal nii pikalt jutustada. Ajas muigama, et jagati nippe nagu "proovi lükata sisekurvi poolset lenksu!" Ma polnud kunagi niimoodi analüüsinud (mida vasak käsi teeb, mida parem käsi teeb) Usaldan lihasmälu. Põhiloogika on veloga sama. Tänavasõidu 600 tundus alguses tõsine raskekaallane ja alustasin platsil ettevaatlikult. Aga peagi hakkas slaalom tulema - hoidsin keha otse, lasin lenksu piirajast piirajasse ja timmisin kallet gaasiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.