Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 487 korda
Tänatud: 590 korda

Re: Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

will111 kirjutas: 22 Juul 2019, 17:56

mis need Veldi ja Rohtlaane karikad asjasse puutuvad? kas nemad said oma karikad sel moel, et käisid ja kuulasid onude loenguid 5 aastat, 3 korda nädalas ning siis tegid rajal paar ringi, et asi ära vormistada? :D Kas Rohtlaan õppis kõigepealt teooriatunnis mootorrattaga sõitma ja siis lubati lõpuks ka mootorratta selga, kui oli täisealiseks saanud?

naljamehed koos...aga nalja on muidugi vaja teha! booksmart tsiklimehed :D

Madlobster, eriarvamusele jäämises pole minu jaoks midagi arusaamatut. täiesti arusaadav. eks tõepoolest vast on ka selliseid inimesi juba nüüd uuel ajal, kes kõigepealt loevad raamatuid ja siis lähevad istuvad mõne sõiduki selga/rooli. ma ei ütle kusjuures, et see on vale...lihtsalt, sõitma õpivad nad kokkuvõttes ikkagi sõites ja harjutades, mitte raamatust. kuigi võimalik, et see raamatute läbi lugemine ja teoorias kõvaks ajamine annab mingisugust lisaväärtust enesekindlust näol, mis on ju iseenesest tore kui see tõesti nii on

No see jutt on juba selline "tase", millega pole mõtet kaasa enam minna
jõudu kallutamisel :bsmile:
Äkki avate oma motokooli, kus õppida pole vaja? Kõik teadmised lihtsalt ise tulevad nii nagu teie pähe nii ka teie õpilaste pähe. Tänav saab täis "tõelisi" home grown motamehi.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”