Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama

Lugemata postitus Postitas will111 »

kuidas lapsed jalgrattaga sõitma õpivad? kas issi loeb kõigepealt neile unejutuna ette raamatu "randmevääne"?

mina õppisin sõitma nii, et istusin ratta selga ja hakkasin harjutama. see kehtib nii jalgratta kui mootorratta kohta. kui ka kõigi teiste sõidukite kohta. aga tänapäeval vist tõepoolest loetakse sellist asja täitsa absurdseks ja mõeldamatuks :D

ma võin käe südamele panna ja öelda, et pole mitte kunagi mitte kuskilt õppinud tsikliga sõitmise teooriat. ainult peale seda kui olin juba päris palju aastaid sõitnud, hakkasin natuke otsima ja uurima spetsiifiliselt selle kohta kuidas sõita rajal...kiiremini/paremini. aga kui aus olla siis väga suur osa sellest, mida teada sain oli mul tegelikult juba ka varem teada ja selgus TÄPSELT see, mida ma oma eelmises postis ka kirjutasin. vaja on lihtsalt veel rohkem harjutada ja õppida refleksidesse neid liigutusi ja nüansse, mis sõitu kiiremaks muudavad.

ma pole kunagi arvanud, et olen liivimaa parim. aga ma pole ka kunagi arvanud, et kui mingi vend, kes loeb läbi raamatu mootorrattaga sõitmisest võiks olla minust parem selle pärast, et ta luges läbi selle raamatu...samal ajal kui mina sõitsin, harjutasin ja proovisin.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”