Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1096 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
jkristjan kirjutas: 21 Juul 2019, 09:17
Spoiler
Macintosh kirjutas: 21 Juul 2019, 08:24

Ma ütlen sulle ühe põhjuse, miks Wazet mitte kasutada: sul on tehtud pisut huvitavam teekond mööda mööda maalilisi väiketeid, mis pole kiirteed ja punktist a punkti b sõidud. Waze üritab sind hoida teel, mille sa läbid võimalikult kõige kiiremini. Mootorrattaga sõites pole see alati esmatähtis. Lisaks pakun ma ka teise võimaluse: sinu lenksul olevas seadmes pole SIM-kaarti.

Sa ei pea Waze üldse navigeerima panema, sõida kus tahad ja tema majandab su kiiruskaamerate ja muu teeinfoga. Igal ajahetkel muidugi ta eeldab, et sõidad otse samal teel edasi, aga kui maha keerad siis tead, et kõik seni antud hoiatused enam ei kehti.

Kui SIM kaarti pole siis jah ei saa aga samuti ei saa ka siis kui pole akut, ekraani või protsessorit niiet ma ei näe miks selle puudumine kuidagi eraldi õigustatud on.

Ma olen kasutanud nii, et taustal Google Maps navigeerib ja annab voice-commande (sest mingi teekond oli valmis ehitatud ja lingiga telefoni sheeritud), Waze on niisama ees ja näitab teeinfot. Töötas suurepäraselt.

No ausalt, türi teid võtaks, wazemehed. :-) Kas on endale nii raske ette kujutada, et mul on kaks telefoni, millest üks on päriselt telefon ja teine GPS (või selle asendaja tolmu, vee ja rähnikindla telefoni näol). GPS'iga helistada ei saa ja mobiilsesse internetti ka mitte aga kõiki muid androidiomaseid trikke teeb nagu tahab. Sellisel puhul on kiiruskaameraäpp laehendus ja waze mitte. Kas seda on raske mõista?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”