Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Kes ja kuidas peaks (pool)võõraid naisi seljakotina sõidutama
Tõenäoliselt tuleb sul lihasmälus-kehast automaatselt vale sõiduvõte. Ma olen elus alates jalgrattast ja punnvõrrist ning lõpetades kaasaegsete tsiklitega ikka kedagi suvalist taga vedanud,aga kui see tagaistuja sul seal just rinka stiilis vastu ei hakka kallutama(nii et põlv veel ainult istmele jääb ),siis saab see olla kergelt ebameeldiv , aga ei enamat. Kui sa ise ei oska vastu keeramisega kaldesse minna,siis ongi just see tulemus,mida sa oma kolmandas postis kirjeldad.
Muideks isegi kogu kehaga vastaspoolele ronides saab lenksuga vastu pöörates kaldesse minna ning kurv-pööre ära võta ja see pole üldse keeruline kui seda oskad.
Ma ei tea kas on keegi veel väikse tatikana meestekaga raamivahelt läbi olles sõitnud. Põhjuseks ,et jalad ei ulatanud üle pulga pedaalidele. Ma olen seda 5-6 aastasena isa rattaga sitaks teinud ja siis oled ju kogu kehaga ratta ühel poolel,aga keerata saab ka nii mõlemale poole
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.