Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Re: Kiiruskaamera äpid ja nende tõhusus

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
Sciev kirjutas: 19 Juul 2019, 21:30

Tahate öelda, et Lätis kaamerate põhjal saab suurem trahvi kui Politsei teeb? :wack: Eestis +25 km/h võidakse juba juhiluba ära võtta kui mingi varasem karistus all on ja sel juhul tõenäoliselt 150 eur-ga trahv ei piirdu ka. Palju aastaid tagasi juba tehti rohkem ja üldiselt on trahvid ikka ainult suurenenud.

Politseiga kohtudes mõjutavad sinu karistust (suuline hoiatus kuni hiigeltrahv) nii politseiniku meeleolu, sinu varasemad rikkumised ja ka käitumine peatamisel. Sugu mängib ka roli. Naised näiteks tulevad üldjuhul politseisõidukist välja väiksemate trahvikviitungitega, kui mehed sama asja eest. Mõjureid oln palju ja need on üsna määramatud. Ntx. ma sain möödunud aastal +27 eest hoiatuse (kiirust ületasin küll eksikombel) aga vestluse käigus nad otsustasid, et ma ei vaja liikluskuulekusele sundimiseks rahtrahvi. Samas olen saanud möödasõidul mõõdetud +16kmh eest päris korraliku 80€ trahvi.

Kiirusradarit seevastu ei huvita vähimalgi määral, milline on sinu rikkumiste ajalugu, kas sul on tissid ning kuidas sa trahvi saamise hetkel end ülal pidasid. Kõik saavad ühesuguse laia lauaga.

Minu poolt viidatud kiiruskaameraäpp oskab väidetavalt hoiatada kõikide kaameratüüpide eest (va. mobiilsed).

Ääremärkuseks olgu öeldeud, et Eesti on üks vängemate trahvidega maid Euroopas. Seda muidugi suhtelisel skaalal nn hamburgeri indkeksi järgi. Kui täpne olla siis vaid Norras on suuremad trahvid. http://www.speedingeurope.com/theburger/

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”