Õnnetused mootorratastega 2019

Kasutaja avatar

Madlobster
Toetajaliige
Tsikkel: Honda VFR800, 2008
Tänanud: 492 korda
Tänatud: 598 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2019

Lugemata postitus Postitas Madlobster »

Macintosh kirjutas: 18 Juul 2019, 11:06

pikka maad lahtise lõuarihmaga naljalt ei sõida - see laperdab vastikult.

Mul esimene aasta oli see kiivririhma unustamine üle ühe sõidu. Jõudsin kohale avastasin, et fak rihm oli lahti. Juhtus see, kui paned kiivri pähe ja siis teed midagi muud, võtad süütevõtme, paned telefoni hoidikusse, räägid kellekagi midagi või mis iganes.

Siis hakkasin väga hoolega jälgima, et kiiver pähe ja vahetult kohe rihm kinni. Nüüd on nii käpas, et pole mitte üks kord enam avastanud, et lahtise rihmaga. Minul see tuules ei laperdanud (võibolla erinevad kiivrid riietused, jääb sinna ilusti kõrvale ja ei tunen midagi).

Järgemööda tuleb siin peresse ja tutvusringkonda rattureid juurde ja jagan õpetussõnu, et kiiver on peas ainult kinnise rihmaga või siis ei ole peas.
See unustamine ei ole üldse mingi kunstükk kui pole sealjaajus harjumust peale paja pähe tõmbamist kohe rihma järgi haarata.

No ei saanud kohe ilma sellise õnnetuseta see aasta :( . Jääb vaid loota, et rohkem ei tule. Väga tundub unustatud rihmana ja mingi terviseprobleemina. Kaua ta seal oli ja, kas surm saabus sadulas või põllul, ehk selgub.

Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."

Mine “Vaba teema”