Kinnisvarahinnad, või maailmalõpp?
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Kinnisvarahinnad, või maailmalõpp?
Boobush kirjutas: ↑17 Juul 2019, 16:32Eelmine kuu alustasin katsetamist Mintose laenuplatvormil. 30 päevased laenud, intress aasta baasil 14.5%, tagasiostugarantii 60 päeva pärast. Laene on väljas aktiivselt ca 500000, mille vahel valida. Ei ütle, et see ühisrahastus on mingi taevamanna või see tee, mida kindlasti valida, kuid 1) mul on iga 30 päeva pärast (sest laenud on valitud selliselt) kogu mu raha jälle kontol 2) tootlus on parem 3) ei pea kellegagi suhtlema ja üüri välja nõudmas käima
Ilmselt taod Varksi oma plekki
Kerge liialdus on Sinu jutus sees "mul on iga 30 päeva pärast (sest laenud on valitud selliselt) kogu mu raha jälle kontol"
See ikka päris nii pole, Sa annad laenu 30ks päevaks välja, ja see võib peale 30 päeva veel hilineda 60 päeva, ehk,et Sa võid saada oma raha tagasi alles 90päeva ehk 3 kuu pärast mitte kindlalt 30 päeva pärast nagu kirjutasid.
Kui intress on 14,55,siis miks Sul on 13,66
Suurem tulu = suurem risk.
Mintoses võib panna mõni kontor oma uksed kinni ja oledki plekist ilma.
Korteriga on tootlus väiksem,aga turvalisem,ei tasu unustada ka seda,et lisaks üüritulule kerkib aastatega ka objekti väärtus.
Arvuta mintoses välja kui Sa annad laenu 14,5ga 1 kuuks,aga ta maksab Sulle tagasi selle alles 90 päeva pärast, kui palju siis Sul tegelikult on intress
Jahh,mõned maksavad hilinemise eest ka intressi,aga mitte kõik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.