Tsiklipaagi keevitamine
-
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Tsiklipaagi keevitamine
franz125, lõpuks ma jõudsin ka ise sisuliselt jootmiseni välja nende aukudega. voolu keerasin ikka väga maha, pulsi pikkuse lühikeseks ja niimoodi siis vaikselt sulatades sai need augud ilusti kinni küll. mask igatahes tundus selle keevitamise juures juba ülearune.
peaasi, et väga vähe kuuma sinna õhukese pleki sisse läheks. ja kui auk juba ees siis need augu servad tahavad ikka vääga kergelt eest ära sulada. eks seda kõike rohkem harjutades ja proovides jõuaks mingil hetkel üsna korraliku ja efektiivse tehnikani välja. praegugi oli lõpp juba oluliselt parem kui algus. tõenäoliselt ka kõige õigemast materjalist ja pisut paksema tig filler rod'i kasutamine juba oleks palju abiks, siis ehk isegi poleks pidanud aukudele tükke peale lõikama. ma tegin antud juhul seda tööd aga lihtsalt 1mm mig traadiga.
kindlasti on maailmas ja eestiski kuskil mõni selline mees, kelle jaoks TIG igas asendis, ükskõik mille peal on täielik lapsemäng. üldse ei kahtle selles, kui väga palju harjutada siis hakkavad ju asjad ikka tavaliselt päris hästi välja tulema. selle kohta on lausa mingi vanasõnagi olemas. aga ma ei tea küll, mille üle siin niiväga imestada on. seda enam, et seatud mission sai täidetud, paagist mõlgid välja tõmmatud ja augud 100% tihedalt kinni lapitud. ükski töökoda, kelle jaoks sellised asjad peaksid olema igapäevane töö, seda paaki igatahes tegemisse ei võtnud kuna piltide põhjal oli vastus, et võimatu või siis liiga keeruline ja riskantne. kui oma oskamatusest neid paari auku sisse poleks suranud siis puhtalt mõlkide välja sikutamine oli mulle kui asja ESMAkordselt tegijale umbes nii 4h töö.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.