Tsiklipaagi keevitamine
-
will111
Teema algataja - Postitusi: 5362
- Tänanud: 47 korda
- Tänatud: 396 korda
Re: Tsiklipaagi keevitamine
urmas66, mis masinaga traadi pleki külge sulatasid? mig, tig või mingi spetsiaalne spotwelder?
mul oli alguses mõte, et prooviks kuidagi migiga seda keevitustraati sinna niimoodi punktida ja üritada siis tõmmata nii nagu sa kirjeldasid. kuid mig keevitus on mul kõige viimane ost ja sellega veel erilist kogemust ega suuri oskusi pole. noh tavalist keevisõmblust paksema metallimudru omavahel ühendamiseks muidugi oskan teha aga see paagiplekk on max 0.8mm. lühidalt kokku võttes oli suur hirm, et lasen lihtsalt plaks augu selle imeõhukese paagipleki sisse ja siis on persses
lisaks sellele on mu mig masin küll võimas ja tööstuslik, kuid see-eest mitte just väga täppishäälestatav
kui migiga tegid siis kas see käis umbes nii, et traat lihtsalt vastu kereplekki ja korraks päästikut?
suured mõlgid ma sain tegelikult paagi seest üldjoontes välja. aga proovin vist huvi pärast veel suruõhuga ka asja natuke järelsiluda. nagunii on see projekt käsil 50% asja pärast ja 50% asja õppimise pärast
nüüd, kus masinad on olemas, võiks tegelikult kuskil mingi sertifikaadi ära teha...saab kooli raha eest argooni sussutada ja puha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.