EÜ tarbija õigus tsiklit kodus remontida

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: EÜ tarbija õigus tsiklit kodus remontida

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
Ain kirjutas: 01 Juul 2019, 17:08
Tsikli puhul on tehniliselt keeruka seadmega.. Kui tsikli remondiks ja hoolduseks on vajalikud eritööriistad ja täna paljudel juhtudel ka arvutid ja programmid mismoodi Sa kujutad seda isehooldust ette? Rõhutan, et tsikli korrapärane hooldus ei ole ainult õlivahetus. Tavapärane on ,et kuigi manualides on kirjas näiteks õli täpsed margid ja omadused... küsitakse ala perefoorumis, et mis õli võiks panna?
Mmmkay...ma ei saanud hästi nüüd aru, mida sa eelnevaga öeldas soovisid. Mina soovisin öelda seda, et õli võiks küll saada vahetada kohas mis, pole Honda/Suzuki/Yamaha/Java/HarleyDavidson/jne. volitatud ilma et garantii katkeks. Ma ei tea, milliseid keerulisi korrapäraseid hooldusi sinu tsiklitega on vaja sooritada aga need tooted (ütleme suisa välja, et mootorrattad) :) millega mina olen kokku puutunud ei nõua küll regulaarseks hoolduseks mingeid keerulisi vahendeid. Kõik regulaarsed hooldustööd saab ära teha 100€ maksva tööriistakomplekti ja momentvõtmega. Uuematel masinatel on vaja ABS'i pidurisüsteemi õlivahetuseks ja hooldusintervalli nullimiskes arvuti külge panna aga ka see pole ületamatu. Infotehnoloogilised vahendid on tänasel päeval häbematult kättesaadavad ja jõukohased kasutamiseks keskmistele Jaanidele (Jaanid ei solvu, eks).
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”