Kas olete kunagi mõelnud..
Re: Kas olete kunagi mõelnud..
Kõige efektiivsem "turu-uuring" antud juhul olekski see kui võtta ja proovida midagi teistmoodi teha. Mina seda teha ei saa sest mina pole selle raja omanik. Ja ma ei väida vastupidist mitte millegile, ma väidan, et vähemalt proovida ju võiks meelitada sinna natuke rohkem rahvast kohale. Seda enam, et ega sellega tegelikult mitte midagi kaotada ei ole. Rada ja kõik sinna juurde kuuluvad struktuurid on valmis ehitatud, raha on selleks alla pandud ja laenusid on võetud. Aja jooksul see kõik lihtsalt vananeb ja amortiseerub, sõltumata sellest kas seal sõidab üle päeva peal 1 vend 100 euro eest või iga päev 10 venda 20 euro eest (need ei ole mingid turu-uuringu faktid, vaid lihtsalt näitelised numbrid).
Ega ma ei teagi 100% kindlalt, et justnimelt minu idee stax hästi toimiks või ka seda, et kas selle tõttu seal nüüd enamus motokommuunist käima hakkaks. Ja minu idee või nägemus asjast ei pruugi kindlasti olla see kõige optimaalsem. Aga kuskil oli kindlasti kunagi 90ndatel või ehk isegi käesoleva sajandi alguses ka hordide või ehk isegi miljonite viisi spetsialiste, kes väitsid raudkindlalt, et ei mingisugust "internetist kauba ostmist" ei saa kunagi tulema ega olema. Turu-uuringud ei toeta seda ja meie ärimudel ei näe sellist asja ette Vaat kus läks selle väitega rappa raisk..kuna mõned hullud julgesid proovida ja katsetada. Täna ei julgeks vist ükski selline spetsialist tunnistada, et oskas kunagi NIIII lolli juttu ajada. Kui aga polekski midagi tulnud siis need kes proovisid nendiks lihtsalt fakti, et ei saanud jah asja...aga vähemalt proovisime ära ja õppisime sellest nii mõndagi kasulikku.
Rajahuvilisi hunte on ilmselt laias laastus täpselt nii palju kui palju sa oma rajale ja seal sõitmise võimalusele reklaami teed, ja kui hea see reklaam ning rada ise on. Kusjuures ennäe imet, täpselt sama loogika kehtib peaaegu kõigi toodete ja teenuste ning igasuguste äride kohta!
Minu väited ja jutt ei ole tegelikult mingisugused etteheited pärnu raja omanikule, ja ma ei ürita kuskil kellegile peale suruda, et ta peaks oma ärimudelit tingimata muutma hakkama. Avaldasin lihtsalt sel teemal arvamust ja rääkisin sellest, mida mina teeksin või muudaksin. Puht isiklikus plaanis...ma saan kuidagi hädaga pooleks hakkama ka selle kolmapäevase võimalusega. Vahel on päris ebamugav ja vahel ajab päris vihale, aga saab hakkama ja kedagi millestki ei süüdista. Saaksin ka 100 eest päev käidud ja sõidetud kui tahaksin, kuid ei näe sellel erilist vajadust ega head põhjendust. Nagunii jaksab seal paarutada umbes nii 2-3h jooksul ja väga rohkem mitte.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.