Kas olete kunagi mõelnud..

kalleu
Tsikkel: on
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 75 korda

Re: Kas olete kunagi mõelnud..

Lugemata postitus Postitas kalleu »

targutan ka natuke, no et lihtsalt midagi öelda
Ettevõtja mätta otsast vaadates tundub see rajapidamine väga nulli piiril mäng ja kestab ainult tänu Andres Halli fanaatilisusele. Nädala keskel päeva hind ei kata isegi ühe töötaja sama päeva palgaraha ära. Ja töötajad on päris mitu. Lisaks nagu enne kirjutatud muud territooriumi halduse kulud, laenude tagasimaksed jms. ja omanikule jääbki suuresti omamisrõõm.
Ma arvan, et täna elatakse pigem ära tänu väljamüüdud kliendipäevadele ja selle arvelt saab tavalise rajapileti hinda all hoida. Nädalavahetuse kõrgem hind on selge vihje, et tulge nädala keskel. Ma leian, et Audru 60 vs nt. Aravete 25 on vägagi hea pakkumine päeva aja sõidurõõmu eest. Rääkimata kolmapäevaõhtusest 30-st. Ma arvan ka, et oluliselt soodsam hind tooks juurde mõned ebaregulaarsed aga mitte kordades regulaarseid sõitjaid.
Mis kaugusesse puutub, siis Pärnust vaadates on oluliselt kaugemaid kohti kui Tallinn, nt. Tartu :ner: Narvast ja Võrust ei hakka rääkima, need on kuskil maailma äärel. Ja samas leedukad ikka tulevad hea meelega ja suure karjaga ja viimasel ajal üle 2 nädala kohale.
Ehk vana tõdemus, kes tahab, leiab võimaluse, kes ei taha, leiab vabanduse :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”